storhandling...

phuuu... men nu e kyl, frys o allt annat påfyllt... Willys hade superbilliga blöjor så vi valde att handla där idag istället för Hajen och har än en gång konstaterat att det e såå mkt billigare där, toppen!!!

Sen vissa saker vill jag ha från ica men då kan man åka dit o handla just dom sakerna som inte finns på Willys..
Efter handlingen var det dags att hämta barnen som hade kort dag idag, mysigt o ha dom hemma tidigt ibland.. Vi fikade när vi kom hem, hade köpt supergoda semlor från brödhörnan, mumms...

Sen har vi suttit här o inte gjort alls mkt nytta, barnen har kollat på Robin Hood och jag har hjälpt mamma lite med hennes dator.
klockan går fort ibland o nu e det snart dags för middag här o det blir väldigt enkelt idag makaroner o falukorv, vi har vart duktiga o ätit nyttig hemmalagad mat nu en evighet så det känns inte alls dumt o ha en slarv-middag idag, dessutom har barnen fått lunch på dagis åxå..

Sen efter kl 19 någon gång kommer Andréa hit o hämtar mig :-) Vi sa bara vara hemma hos henne under kvällen o tjöta, skönt med en liten tjejkväll..

Imorrn e det kort dag på dagis för barnen o efter det ska vi till simhallen. På kvällen kommer brorsan hit o vi ska äta någon god fiskrätt, jag fick 250 kr på Fiskeexporten från jobbet så jag tänkte utnyttja det o köpa nån lyxfisk.. Blir nog en kanonmiddag har jag på känn..

På lördag ska jag o Anki till GÖTEBORG.... Vi sa fixa håret o jag längtar galet mkt, jag har ännu inte kommit på vad jag ska göra, men det blir ljusa slingor tror jag nästintill vita slingor.. Har bestämt mig för att de e för jobbigt o ha mörkt hår, speciellt på sommaren då ser de så slitet ut o så måste man färga hela tiden för det ska va snyggt..
Ljust får de bli, men sen vilken frisyr det blir bestäms nog under tiden.. :-) Får väl visa sen när det e klart... Ja som inte allt för gärna e med på bild :-)

Ne... dags att ta tag i köket o fixa lite mat så vi har tid kvar ikväll o mysa åxå..

ha de fint...



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?