Lugnet efter stormen...

Jaha, nu sitter man här IGEN och skriver att nu ska ja ta o börja skriva på allvar, vet inte hur många ggr ja skrivit det nu...  Men nu menar jag det, Jag har verkligen haft fullt upp med dopplaneringen, sen har det vart besök fårn svärmor, väldigt trevligt, tråkigt att tiden gick så fort, nu e hon låångt borta igen..
Nu e dopet överstökat och måste säga att det var väldigt trevligt, allt gick som planerat, maten var god, och det blev mkt över, tårtorna var jätte jättefina, precis så som ja ville ha dem.. Stort tack till ICA Kvantum Varberg. Noel var som en ängel hela dagen, han bara log och skrattade åt allt... Melwin var duktig han med, bortsett från vissa stunder i kyrkan, då han sa högt o tydligt att JAG VILL INTE VARA HÄR DE E SÅ TRÅKIGT... Sen lekte han att kyrkbänkarna var motorbana, prästen såg lite sammanbiten ut. Men han e 3 år och jag kan faktiskt förstå att det är jobbigt o sitta stilla i en kyrka i 1 timme, sen ska han dessutom vara tyst åxå.
Det e allafall äver och jag är Glad att allt gick bra... Ja kan tänka mig hur jag kommer vara inför vårt bröllop, helt hysteriskt jättenervös...

Nu e man tillbaka till vardagen och idag ska ja försöka städa här... Imorrn blir det Kungsbacka, ska handla lite kläder till Noel..

Nu ska vi hitta fina kort på Noel i dopklänning så man kan skicka ut tackkort... Det ska bli kul det...


Onsdag 2 april.

Ja idag e det grått igen, det som var en sån toppendag igår.. vi promenerade och var ute nästan hela dagen, idag blir det nog inte så mkt av det.. Kanske att vi promenerar o hämtar Melwin på dagis senare..
Jag saknar Gabriel otroligt mkt nu... Nu e det bara 4 dagar kvar, sen e han hemma igen, och förhoppningsvis blir det inte så mkt resande för hans del på ett tag..
Har fixat lite mer grejer till dopet nu och har en klar bild framför mig om hur det ska se ut, de e såå kul o dekorera, och ja har köpt fina grejer till dukningen..
Men ja vill nog ha ljus blått och ljusgrönt istället för mörka färger..
Alla frågar vad man önskar sig till Noel.. vad ska man säga... ja vet inte, det e så svårt, men de e ju inte presenterna som e viktiga, de e ju kul om folk kommer på själv vad de vill ge..
Lillprinsen e som sagt 5 månader nu och ja får nästan ångest av det, tiden har gått så himla snabbt, och nu tänkte ja se mig om efter ett jobb, kanske jobba nån natt då o då.
Melwin blir bara mer och mer självständig, och är just nu inne i en ganska så jobbig fas av trotsåldern.. Han e motsträvig och vill inte göra alls som man vill.. Bara gå sin egna väg hela tiden, ibland e det till o med jobbigt att gå in o handla matvaror för att man vet att han kommer ställa till med en scen.. Men ja älskar han lika mkt för det och vet att dessa faser han går igenom e viktiga för utvecklingen mm mm ja har läst såå mkt...
Min lille minikung och min ännu mindre  charmör e mitt allt... Älskar er killar...

5 Månader och goast i världen!!

image42Nu e Noel 5 månader, och ja tycker 1 månad känns som 1 vecka... vi har vart sjuka och lillprinsen har precis avslutat sin antibiotika kur... Och nu när han äntligen var på bättringsvägen  blev Melwin sämre.. Har vart me han o fått nya mediciner idag, hoppas att det snart e våran tur att bli friska från allt.. Denna höst/vinter har vart hemsk, haft sjukdom på sjukdom, stackars oss... Ja för ja tycker lite synd om oss nu..
Nu ska ja försöka skärpa mig o skriva oftare, men det e inte det första man tänker på när barnen e sjuka, men nu ska jag allafall kunna ha lite tid att skriva av mig..

snart e det dop för Noel och ja håller tummaran för att allt ska vara bra då.. 2 veckor kvar och allt e nästan färdigplanerat, ska beställa tårtor mm nu i veckan..
Det ska bli himla kul det kommer 30 gäster och Anna och Annika ska vara Noels faddrar.. Det e jag och Gabriel väldigt stolta för..

Annars har det inte hänt så mkt. vi har vart på  Gotland över påsken, men tyvärr var vi mest sjuka, huvudsaken var ju att vi träffade släkten på Gabriels sida och vi hade lika trevligt som vanligt..

Nu är vi hos mamma och våldgästar, ha ha, ska hem på torsda och då ska ja fixa Noels nya rum, ska bli kul att få pyssla och göra fint där inne..
Nu ska ja slänga mig i soffan och göra Melwin sällskap och glo på barna i bullerbyn, Noel sover en stund nu.. Senare blir det pizza från Pinoccio... MUMS!!!

Skönt att min lillasyster e hemma från 10 veckors resande i Thailand välbehållen!!
Nu kan man pusta ut och se fram emot att träffa henne på dopet...