Natt 2

av 3 e jag inne på nu, vad fort det går egentligen.. lika skönt det..

Idag sov jag till kl 13, gick upp o åt nårra knäckemckor innan jag gjorde mig iordning, sen åkte vi ut till Åkrbergs trädgård o kollade lite, blev jättebesvikna då det var jätterörigt o jättedyrt, blev inget shoppt där, köper plantorna i stan istället..
Efter det åkte vi till Willys o handlade o sen hem till mamma o fixade maten.. Gabriel o Melwin kom o vi åt, efter det drack vi kaffe o fikade daimtårta, supergod...
Gabriel o brnen åkte hem då båda 2 var trötta, jag l mig på soffan o låg där tills det var dags att ta cykeln hit..
En ganska så händelselös dag, de e så när mn sover bort halva dagarna, var som vanligt trött på eftermiddagen, tar oftast ett dygn innan man kommer in i ny rytm..

Noels humör har inte heller vart på topp, säkert för att hans rutiner åxå e ändrade på efter att vi gått hemma nu i 2 veckor.. Så helt plötsligt ska han upp o iväg på mornarna, hoppas det e bättre imorrn..
Melwin hade haft en kul dag på dagis o gungat jättemycket.. Han hade gungat högt o ramlat men var lika glad för det..
Nu har jag kollat lite webb-tv ett par avsnitt av Nytt Läge o så resten av RoomService som jag missade innan när jag cyklade..  Nu har jag snart bara 1 natt kvar o sen e de jobb mån o tisd ntt igen..

Nu e de bara 1 dag kvar tills den stora dagen... GBG, o jag tror nog att jag, Gabriel o Melwin ser fram emot det lika mkt..  Om inte annat att få en dag tillsammans åxå..

O på lördag ska vi träffa familjen Engman, som kommer från Gotland till Borås imorrn.. Så hela lördagen kommer vi tillbringa i Borås..  O på tisdag nästa vecka kommer dom hit, synd bara att jag ska jobba den naatten o kommer vara supertrött.. Men sen åker dom igen på torsdag hem till Ö:n igen..

Har inget kul o komma med idag, inga nya bilder inget annat spännande att berätta. Har ganska så ont i ryggen ikväll o inte vet jag varför inte mina värktabletter ligger kvar i min väska... Det e lite trögt när jag ska resa mig upp från soffan o sen får jag gå haltandes.. aj aj aj, vissa dagar e hemska, o idag som jag inte gjort så mkt heller..

Kanske ska tänka på att jag kanske inte kommer att klara av att hitta på så mkt i sommar.. Lite konstigt att jag inte ökar i vikt, idag visade vågen +4 kg.. Ska väga mig ordentligt på MVC nästa gång.. Men så länge magen växer så e det ju ingen fara..  Från o med nu ska jag hålla lite mer koll på vikten, men vissa ökar ju mer i slutet o som j sagt innan, har jag haft lite hull o ta av... O de e ju ganska skönt så man inte ser ut som barbamamma efter denna graviditet..

Ne nu ska ja se om de finns nåt annat kul o se på webb-tv för Tv:n e bara skit... Vad skulle man göra utan datan... Den e lätt min bäste vän på nätterna...





  lina  

hoppas du får sova riktigt gott idag och att värken lättar lite! Kram kram

Datum: 2009-04-23 / Tid: 06:51:24
URL/Blogg: http://secretmom.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?