3:e natten

Jobbar jag nu, sen har man jobbat 33 timmar denna helgen känns skönt...

Vaknade vid 13-3o ca, lite sent... men de va rätt gött o sova, tog en dusch o så kom Gabriel o pojkarna o hämtade mig... Åkte till Blomsterlandet tillsammans med Johan o köpte present till Mikael, eftersom dom har en stor fin trädgård fick dom en Björnbärs-buske och en Jätteblåbärsbuske av oss... Hoppas att dom tar sig fint nu o att Leo snart kan springa o plocka bär..
Sen åkte vi till Kalaset... Där fick vi jättegod mat o en ännu godare rabarberpaj till fika.. Grattade Mikael o tjatade lite, var rätt trött ändå.. Barnen lekte för fullt o Noel var överallt som vanligt..
Vid 17 tiden åkte vi in till stan igen... Lagade middag o åt sen åkte Gabriel o barne hem kl 19...
Jag la mig på soffan drack en kopp kaffe o tog det lugnt..

Dagen har gått såå fort, har knappt hunnit nåt känns det som.. Men så e det..
Nu e jag ledig o sen jobbar jag onsdag o torsdag natt åxå...
Melwin ska till BVC denna veckan åxå på hörselkontroll, jag inbillar mig att han inte hör riktigt 100% för han vill alltid ha högt på tvn o pratar alltid så högt.. Hoppas jag har fel..

Imorrn har jag inga planer, ska bara sova o sen ta det lugnt men på tisdag ska alla pryttlar o tavlor plockas ner i lägenheten..  Ska även plocka ner en hel del porslin i lådor.. Nu e det nära flytt o till helgen ska ett helt lass köras till dumpern..
Snart får vi huset... Det känns såå skönt.. Längtan e enorm...
Samma dag som vi får nycklarna ska vi även till MVC..  Ytterligare en kontroll.. Allt går så fort nu...

Funderar på att ta mammas hund på prov... Under sommaren o se om det kan funka. Vore kul om det skulle göra det, barnen gillar hunden o hunden e barnkär..
Vi får se, men vi tror att vi ska ge det en chans allafall..

Nu ska jag kolla blocket igen.. det kommer in så mkt nytt varje dag o om man vill ha nåt e det bäst att va ute i god tid..

Ha en bra söndagskväll..



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?