Ännu en regning dag...

Men ändå ganska så skönt, då slipper man ha dåligt samvete för att man e lite lat o en inomhus.. Dessutom har jag en jätteförkyld Noel... IGEN... Igår skulle han till BVC på läkarbesök+spruta, men det var bara till att avboka o nu ska vi dit den 20 maj istället...

Igår åkte vi till stan i ösregnet... Melwins regnkläder var på dagis o stövlarna med, så han fick ansar över paraplyet, inte han emot.. Så traskade vi iväg o klarade oss faktiskt riktigt bra.. Blev inte alls blöta.. Hoppade av bussen vid Biblioteket o gick raka vägen till Herbert´s..  Barnen blev superglada vi har inte vart där på ett tag nu...
Åt o drack kaffe o satt där i 2 timmar, det var många barn, speciellt i Noels ålder så det var kul..

Efter det gick vi en snabbis på stan, hittade regnkläder och gummistövlar, köpte nu riktiga TreTorn stövlar så nu hoppas jag verkligen att dom håller... Blir inga mer Spiderman-stövlar, man märkr ju att det e bra kvalitet på dessa nya, Noel har åxå TreTorn stövlar, så idag har vi regnkläder hela familjen när vi ska till stan..

Jag var jättenöjd med mina fynd... Fyndade regnkläder för 100kr/del på Fashion4-kids... Stövlarna var inte billiga men håller dom så e de ju värt dom pengarna.. Däremot fanns det sååååå mkt annat fint till lille bebisen i magen, men jag köpte inget, nu får ja vänta lite, det enda bebisen ska få nu innan e ett set från Lundmyr + en snuttefilt..

Efter det fick barnen gå in på BR en liten stund o jag blev jätteglad när jag såg att dom hade fått in figurerna från
 I DRÖMMARNAS TRÄDGÅRD, MakkaPakka, UpsyDaisy och IgglePiggle fanns i figurer som man kunde trycka på magen o så sjöng dom o lät olika ljud.. Såååå fina.. Men jag blev inte lika glad när jag såg priset... 299kr... FÖR EN LITEN DOCKA.. heelt sjukt... Noel ÄLSKAR dom men inte för det prisen ska man ha alla 3 e de liksom 900 kr, vem köper det.. Ne ja ska kolla vidare på nätet o se om det finns billigare, annars kanske jag kan skicka bud med systers kille Ben nästa gång han åker till England, där e dom ju säkert garanterat billigare..

Efter det åkte vi en sväng med bilen, stannade i Apelviken o köpte glass o sen åkte vi hem till mamma... Började sy på bäddsetet till barnvagnen, det gick riktigt bra o så fint det kommer att bli... Precis som jag vill ha det, de e ju fördelen när man syr själv..
Det var inte så himla svårt o faktiskt var dt riktigt skoj, detta ska jag nog kunna lära mig lätt som en plätt..

Gabriel kom när han hade slutat o jag fortsatte att sy lite, sen käkade vi o efter det åkte vi hem..
Melwin var på mamma o pappa gos humör så han fick vara uppe en stund med oss o sen la vi oss i våran säng o läste saga o kollade på ett avsnitt av Survivor, sen somnade Melwin o då bar Gabriel in honom i sin säng..

Jag kollade datan lite o sen slocknade vi... Ville inte vakna när Gabriel väckte mig imorse... Det var en sån där natt som det känns som att man precis somnat när man vaknar..

Idag hämtar Gabriel oss kl 11.3o, så slipper vi traska i regn o rusk... Så ska vi åka hem till mamma o där ska vi fortsätta sy, o så ska vi ha myskväll med Anki... Vi ska äta gott, Filé med gratäng.. Mumms..
Jag ska även låna mammas tvättstuga o tvätta lite..
Gabriel ska på möte ikväll, nåt slags affärsbankmöte, o efter det var det middagsbjudning så jag o barnen sover i stan för det kunde dra ut på tiden, o så slipper vi dra upp barnen mitt i natten..
Jag ska allafall njuta av min lediga kväll/natt nu innan helgen..

Så nu har jag hittat kameror, laddare o allt som bara krånglade för mig förut.. Nu ska jag lägga in lite bilder ikväll..

Det e sååå fint ute nu, vad jag älskar denna årstiden, allt e grönt o överallt står buskar o blommor i full blom...
Men det har gått lite snabbt, syrenerna o liljekonvaljerna e redan här...
Kommer det finnas en enda blomma kvar på midsommar? Hoppas det...

Nu ska jag ta en snorig lillprins o byta en inte alls rolig blöja känner jag...
Ha en fin dag alla i regnet...






Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?