Tillbakablick..

  Emma Damm  

Kika gärna in på min konstnärsblogg. Jag postar bland annat olika kändisporträtt och säljer även egendesignade linnen :-)

Datum: 2009-05-04 / Tid: 11:43:23
URL/Blogg: http://emmadamm.blogg.se/
  Karolina  

Hej

Vad det är sällan jag går in och läser nu. Känner lite dåligt samvete, men jag har inte mycket ork kvar när jag väl har fått båda barnen i säng.

Det var värkligen jätte kul att träffa er. Så tråkigt bara att vi bor så långt ifrån varandra så att det inte blir oftare. Det är så kul att se Maja och Melwin leka ihop. De verkar inte tänka på att det är långt imellan gånerna utan kommer igång och leker med en gång.

Har haft en lugn helg sedan vi kom hem. Jesper har jobbat alla dagar förutom idag, så jag har fått härja med barnen själv. Oftast går det bra men ibland kan jag bli lätt frusterad. Mest av sömnbristen. Axel har varit tät i näsan de senaste nätterna och det ända sätter han sover på då är liggande på mig när jag sitter upp. Men det går att sova så med.

Inatt kommer mamma hit. Hon ska försöka ragga jobb inför i sommar. Hon hoppas på att kulla vara här en månad i sommar och jobba lite samtidigt. Hoppas att någon nappar. Sedan kommer Maria ner från stockholm med sin kille på torsdag. Ska bli jätte kul. Det var verkligen hur länge sedan som helst som jag träffade henne.



Hälsa hela familjen

Datum: 2009-05-04 / Tid: 20:54:48
URL/Blogg:
  johanna  

hej Karolina...

Inte har du väl dåligt samvete för det, du hinner ju läsa ikapp när du väl e inne.. skriver mest strunt ändå, de e mest som en dagbok tycker de e skönt att skriva lite varje dag..

Ja dom e kompisar nu Melwin o Maja, de e jättekul, ännu roligare som du sa zatt blygheten e borta dom känner varann o leker direkt..

Hoppas det blir samma me lille Axel sen, kul att dom e i samma ålder dom kommer ha nytta av varann hela tiden..



ha ha ja man får hitta olika sovställningar, Noel var ju åxå förkyld i den åldern.. Vi fick suga hans näsa jätteofta för att han skulle sova OK.

Va skoj för er att din mamma kanske kommer... 1 månad, då hinner ju ni med massor, tur att ni har lilla stugan som hon kan bo i med ju.

Alltid kul o träffa gamla vänner, bor Maria i Sthlm?

Då har ni allafall bara en båtfärd emellan, de e ju synd om man tappar kontakten med sina bästa vänner..

Vi ska börja kolla tågbiljetter jag o mamma nu, vi kommer åka tåg till Oskarshamn med bebisen så kör Gabriel med dom stora..

Hoppas nu att bebisen kommer i tid, annars får vi skjuta upp det nårra dagar..

Hoppas ni mår bra alla, kramar johanna

Datum: 2009-05-06 / Tid: 07:10:10
URL/Blogg: http://johannaandthefamily.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?