Torsda..

Ja och idag e ingen vanlig torsdag, det e Noels födelsedag... Han blev lite smått förvånad när hela familjen kom in imorses o sjöng... Det lät säkert hemskt ;-)

Nu ska jag snart ta o elda lite i brasan, vi ska ut på vedjakt nu i helgen måste ha massor så vi får lite värme här... Igår frös vi så så vi fick tigga ved från Johan o Helena... TACK för det.. räddade vår kväll och denna dagen åxå..

Men det blir verkligen go värme av brasan.. Det e nästan lite mysigt o frysa på morgonen o tända brasan så det blir varmt igen..

Idag ska jag, Noel o Tim bara vara hemma, fixa tills ikväll... Vi blir inte så många eftersom inga släktingar bor direkt i närheten, Så dom som bor lååång bort får tillfälle att fira honom på dopet..
Idag kommer min bror, Annika, Michael, Jaqueline o deras små..
Så jag ska stå för maten idag, hoppas jag lyckas... Lite nervöst e det..
Ja vi blir ändå 6 vuxna o 3 barn (som äter) sen bebisarna då. Tim o Nova-Lee..
Ska bli trevligt allafall...

Innan dess ska jag städa, fixa lite smågrejjer, förbereda maten o försöka få tvätta lite med..
Så snart e de bara att sätta fart, ska inte sitta vid datan o slösa massa tid för här e mängder att plocka idag, eftersom jag har legat på latsidan denna veckan...

Ha en fin torsdag, får se om jag hinner uppdatera ikväll, annars tar jag det imorgon...

Grattis Prinsen...

Idag var vi uppe med tuppen o sjöng för Noel som fyller 2 år idag... Grattis älskling på din dag idag...

En trött kille som undrar vad som händer...

Va?? får jag paket...



Nattlampan e en stor favorit redan, den har fått va i sängen hela natten..



Paketöppning..





Nya "pianot" e kul o spela på...



Nytt me Tim...

Bilder på lillemannen åxå...




Mys me storebror..



Babygymmet nu en stor favorit...



Så här mysigt e de på kvällarna... handen nu oftast i munnen...



Tim i fina bodyn från Johan o Helena..

Träna träna....

Till julen...

Ohh jag älskar julen, jag tycker om allt, baka, pyssla,pynta, klä barnen i fina kläder, köpa gran ja ALLT som hör december månad till.. Glöggkvällar o mys med vännerna e en fin tradition vi har..

Nu längtar jag som attans till december.. O till 1:a Advent, det e då jag pyntar huset.. Hittade massor fint på www.ellos.se



Tossor och luva 79,50 kr



Strumpbyxor i 2-pack röda+ grå 99 kr

 

Cone- elbelysning 3 st 299 kr



Stjärna för värmeljus 99 kr



Dörrprydnad 99 kr

Glöggset i 7 delar 299 kr




tindra- knytlängd 99 kr röd el svart

Pepparkaksdräkt 99 kr



Stjärngossedress 129 kr




En bra dag...

Mår redan så mkt bättre, så himla skönt o slippa den galna huvudvärken alltså..

Jag har glömt  låsa bloggen sen den nya designen men nu e det fixat igen... Ni som har mitt lösen får inte ge ut det utan mitt godkännande..

Har vissa personer som inte längre har med mitt liv o göra och ska inte kunna ha det heller genom att läsa här.. vill själv kunna bestämma vem som läser här..
Inte för att den e hemlig eller så.. Sådeså...

(om någon har lämnat ut lösenordet till någon så snälla säg till så ändrar jag)

Idag har vi en lugn dag än så länge jag o Noel o Tim, Melwin e på dagis och tycker säkert det e jättekul eftersom han har vart hemma länge nu, man har verkligen sett hur rastlös han vart här hemma nu dom senaste dagarna.. Men de e ju inte så konstigt vi har inte gjort någonting kul alls bara vart hemma o vart sjuka varannan dag typ.. jobbigt men så e de väl alltid på hösten..

Jag har tvätt som ska hängas o tvätt som ska vikas, men allt det tänkte jag ta sen när noel ska vila, då ska jag även försöka få Tim att sova samtidigt... Man märker på Tim att det e svårt att komma till ro här när barnen busar, det e högljutt och bilar som brummar o bilar som pratar högt och sen kastas en o annan leksak hårt i golvet åxå.. Då vaknar Tim.. Inte kul men jag kan inte heller begära tystnad med 2 större pojkar i huset, det e liksom omöjligt..

Igår duschade jag med Tim för första gången, tycker de e lite läskigt för dom blir så hala, men nu när han e lite större kan man hålla ett bra tag om honom... Först tyckte han det var skitläskigt o blev ledsen men sen gick det bättre o bättre o till slut njöt han o skrek när vi skulle gå ur istället, sen efter dusch slocknade han i sin badrock o blöja... Det tar på krafterna att bli ren... :-)

Gabriel lagade en jättegod torsk-gryta igår... mummms åt massor... Sen var det mitt första mål den dagen åxå, inte orkat äta innan.. men den får han gärna göra fler gånger alltså.. Med vitt vin i o allt..
Kvällen var lugn den åxå, kollade Tv o slappade... Skönt med en helt lugn kväll, jag slumrade till o bara slappnade av..

Ska lägga in lite fler bilder men det krånglar såå... Jobbigt men jag gör ett nytt försök om en liten stund..

Ha en fin dag alla... :-)


kalas..



ett uppehåll igen...

dels för att tiden inte funnits till att sitta vid datan o dels för en jäkla huvudvärk och idag e man sjuk... men det börjar redan kännas bättre efter en hel dag liggandes på soffan..

Mina barn har faktiskt vart någorlunda snälla o lugna idag så jag har kunnat ligga ner mkt och sen har mannen vart här o hjälpt mig, att ge barnen mat o sen innan han åkte på möte la han Noel så då kunde ja bara sätta på en film till Melwin o sen fortsätta ligga på soffan... Tim har vart helnöjd, SÅKLART, inte varje dag man får ligga på mammas mage o gotta sig hela tiden, busa,prata o sova..

Har egentligen gjort massa kul som jag skulle vilja blogga om men jag ska dela med mig lite av det iallafall..

I fredags var vi på Gekås, jag Andrea o bebisarna.. Inte direkt för att shoppa massor utan mest för att hitta presenter till Noel.. O de gjorde jag...
1 lastbil med tillhörande grävmaskin, 1 keyboard med mikrofon, 1 byggare Bob tröja, 1 traktor, hoppande grodorna spelet? och ett set till lek-köket.. O så ska han få en nattlampa som e en sköldpadda som lyser i olika färger och 2 tröjor med Bilar på, såå glad han kommer bli, så på torsdag när han fyller år ska vi upp tidigt o sjunga hela familjen.. :-)

På fredagskvällen var Johan o Helena här o vi hade en jättetrevlig kväll vi käkade lax med klyftpotatis, grönsaker och en kall sås till supergott var det... Allt det hade min kära man fixat medans jag var på gekås, dukat fint o allt... skönt o komma hem var det, vi spelade en massa Wii och hade en kanonkväll, jag o Gabriel spelade till sent på natten...

På lördagen var vi mest hemma, Noel hade lite feber det började på natten och fortsatte under dagen.. Han var inte jättedålig men det var ändå så vi tog det lugnt... Vi åkte till stan på eftermiddagen o handlade + att vi köpte en smörgåstårta på kvantum som vi lyxade till det med sen på kvällen.. När barnen sov satte vi på Wii igen o spelade massor, skitkul e det, denna gången fick jag svinont i min axel efter allt fektande o det känns ännu... Vi spelade länge även denna natt, la oss vid 02..

På söndagen vaknade vi alla i familjen 9.3o (egentligen 10.3o) Vi fick genast brottom att fixa allt inför Noels kalas, det gick bra Gabriel o dom 2 stora killarna åkte till Kvantum o köpte tårta jag städade lite i hemmet o strykte lite kläder..
Kl 13 kom alla, Andrea, Filippa o Ebba, Mikaela o Leo, Lina, Saga o Wille.. Noel fick jättefina presenter o sen busade dom.. Barnen fick marängswiss o saft till fikat o vi vuxna åt tårta o kakor.. Gott me kalas... :-)

På kvällen var det lugnt, vi åt lite middag o sen la vi oss i soffan o slappade... 

Måndag, då åkte Gabriel till Karlsborg igen men bara över dagen, jag var hemma o fixade o det var regn hela dagen.. På eftermiddagen började min huvudvärk bli värre o värre och till slut orkade jag inte göra någonting, ja la mig på soffan men tyvärr var Noel o Melwin på jättedåligt humör, bråkade o hittade på en massa hyss så jag fick inte vilat så mkt, det blev bara värre o värre..  Gabriel kom hem som en räddare i nöden med Mc´Donalds o vi käkade sen efter det dröjde det inte länge tills jag deckade i soffan..

Natten har vart jobbig med feber o ont i kroppen, ryggen har gjort så förbannat ont, så imorse fick jag skickat iväg ett sms till Gabriel att jag fixar inte detta idag, kommer knappt upp ur sängen.. Han skulle snabba sig hem.. Så vid 10-tiden kom han hem o hjälpte mig, sen la han Noel för vila innan han skulle iväg igen på ett möte i Falkenberg.

Nu sitter jag iallafall upp i soffan och känner mig lite bättre, huvudväken e inte alls så sprängande som innan och jag hoppas att den går över snart o att natten e lugn så jag kan ta hand om barnen ordentligt imorgon, nu har jag även ett hem som ser ut som ett bombnedslag, hur e det möjligt, för att man slappar en dag e allt rörigt igen, tänk då egentligen hur mkt man går o plockar hela tiden..

Har så mkt jag vill göra innan mamma, Anna o barnen kommer o förhoppningsvis Gabriels mamma åxå... Snart e det dax för dop..



Vill åxå passa på att gratulera Sandra (som läser min blogg) och hennes Pelle till fina sonen Eddie...
Hoppas jag får se det lilla knytet nu när syster kommer hem... :-)



Nu ska ja försöka lägga upp lite bilder från kalaset mm mm... nehe de gick inte nu konstigt....

Men imorrn gör jag ett nytt försök....

Ha de bra alla... :-)














BVC och stan...

Japp kl 13 ca ska vi iväg, ingen gå hemma o lata sig-dag idag inte.. Men samtidigt ska det blki skönt att lämna hemmet lite för en tur, tänka på annat än tvätt o städ, matlagning mm mm

Tänkte mest bjussa på lite nya bilder det var ett tag sen nu juh... Här kommer en blandad kompott..

När vi var i Borås så träffade vi Karolina, Maja o Axel på Lekborgen, ett mini-busfabriken och café.

Sen har vi även vart på busfabriken...





Tim badkillen...







3- månaders-killen...



Sur Igen...

Sitter o tittar i leksakstidningarna som nu dimper ner i brevlådan och ser att det finns massa köksgrejjer i plast, microvågsugnar, diskställ,elvispar mm mm MEN varför finns det bara i rosa o lilla tjejjfärger, e det bara tjejjer som tycker sånt e kul, på motsvarande sida finns det då "killsidan" där e det verktyg och såna grejer istället.. VARFÖR??
För enligt mig kan både tjejjer o killar tycka det e kul o låtsas-kocka, och leka med allt som hör ett kök till likaväl som att både tjejjer och killar tycker det e kul att snickra och ha en verktygslåda... Ibland önskar jag att fler leksaker var lite mer naturliga i färgerna, inte i dom färgerna som "dom" nu tycker att man ska dela in leksakerna i för hur vidare en kille el tjejj SKA leka med dom.. HELT galet enligt mig...

Och JA, det tar emot för inte känner jag för att gå o köpa en rosa liten microvågsugn med blommor på till Noel, eller en lila elvisp... NEJ, han får helt enkelt få någonting annat... Även fast han älskar o leka med köksgrejjer i plast, lika mycket som en tjejj...



OBH Nordica Elvisp, 25100805  hittade denna söta som kanske skulle kunna passa Noel åxå... OBH-Nordica..

Annars har NOEL hittat nåt som e väldigt häftigt... Nämligen en sån här...




eller en sån här....



Inga dåliga grejjer, och jag vet inte, ska kolla på Gekås om det kan finnas nåt liknande där, dessa 2 kostar 899 och 1199, svindyra, men han för ett jäkla liv här så fort han ser dom i tidningen... WAOOOOOWWWWW..

Gullungen, han har sovit mycket idag, säkert nästan 3 timmar, får se hur trött han e nu ikväll kl 19.3o då de e dags för sängen igen, inte så Happy, anar jag...

Nepp... Mannen e o hämtar kebab i pitabröd från Pinoccio, mumms... Myskväll på G....








Jäkla skit....

Arg o sur e jag nu, fasen åxå... jag har missat... Den 19/11 kl 21.2o e det Twilight + Neew Moon kväll på Bergakungen i GBG, tror ni det fanns biljetter kvar?? NEJ.. F A N

Twilight + New Moon-kväll  Tänk så lycklig jag skulle vart om vi fått biljetter dit, men icke, så nu får ni tänka hur olycklig jag e istället...

Som jag ska ringa till SF-bio, jag ska ringa varenda dag o kolla nu framöver för bannemig att vi ska ha biljetter till den 20:e iallafall.. På Bergakungen SÅKLART...

 

igår...

 .... var det Tims 3-månadersdag, fy tiden går föör fort alltså.. Nu e han en nyfiken liten kille som vill busa med mamma så ofta man bara kan, skrattar högt och nu e händerna det mumsigaste som finns, han bubblar massor ur munnen och pratar mycket... Han e såå go... Imorse fick han även greppat tag ordentligt i leksakerna i babygymmet, och troligen var det väldigt kul för där låg han i 1 hel timme.. Söting...
Imorgon e det dax för vaccin och vanlig rutinkoll på BVC, Noel ska även på 2-årskontroll..




Här e Tim 6 dagar gammal och såå liten, det känns som det var igår.. Tiden går så fort med dom små och man får passa på att njuta.. Numera får stora killen bada i det stora badkaret för baljan e för liten hihi..
Nu e det snart dax att börja med smakportioner och gröt.. harreguud, liten håller på o bli stor.. :-)

sent..

Sitter här o klockan e redan 01.37, borde sova men alla barn sover så gott och då unnar jag mig lite lugn o ro vakentid, kommer säkert vara extra trött imorgon..

Tänkte ha en pysseldag med barnen allafall, ska bli himla mysigt..
Andrea åkte vid 00.4o hem idag, sent men vi har haft en mysig kväll med 2 bra riktiga tjejjfilmer och god mat, fläskfilé o bakad potatis med massa gott smör i.. :-)
Snällt av dig att än en gång hålla mig sällskap, kul e det.. nu e det snart tradition att ha tjejjkväll varje vecka..

Jag har allafall kollat Facebooken o skördat min farm, kollat alla bloggar och pratat lite med Anki på msn, så nu ska jag ta o lägga mig brevid 2 snarkandes prinsar, Melwin sover på pappans sida när han e iväg, Tim ligger i mitten sen får jag en liten liten bit kvar på kanten att knö in mig på, men mysigt e det att ha barnen nära, o Melwin han känner sig väldigt väldigt speciell när han fått ligga i stora sängen för att mamman ska slippa ligga själv...

Noel sover gott i sitt egna rum, var inne innan o bäddade om prinsen, så fina dom e när dom sover, ser ut som små änglar, då glömmer man allt trots dom håller på med på dagarna... Men klart att dom e fina när dom e vakna åxå bara mindre fridfulla ha ha ha
Älskar mina 3 små underverk oändligt... Ni e det finaste som finns... + mannen då såklart ;-)

Nepp dax för sängen tror jag allt, hoppas att jag kan få vakna utan huvudvärk imorgon...


Gonatt....

Nu e den klar...

Japp o jag har egentligen ingen tid att sitta här men ja blev så glad över min nya fina design...

Tack Anna för hjälpen :-)


Nu ska jag ta tag i mitt hem, vill verkligen inte ha hit folk i detta röret.. Så jag får skynda skynda, imorgon uppdaterar jag igen om vad vi haft för oss det senaste..

Ha en fin dag alla ....

test..

jag testar bara lite :-)
E så trött på min blogg och vill ändra o fixa o försök få den precis som jag vill ;-)
Så om det kommer se lite konstigt ut här de närmsta dagarna så e de bra ja som grejjar :-)

Tjing...

(ja jag vet har massor att skriva om... det kommer, både med text o bilder ;-) )

KANONKVÄLL...

Igår var vi bjudna hem till Andreá o jonas på middag, tidigare i veckan bestämde vi oss för att ha barnvakt såvi kunde åka iväg en stund och bara vara... Så skönt..

Kl 18 igår kom barnvakten och direkt hon stiger innanför dörren sätter båda barnen igång o leker med henne, hon e poppis..
Vi stressar som vanligt innan man kommer iväg och ca 18.2o kommer Jonas o hämtar oss..
Vi fick supergod mat, ris och en fläskfilégryta som jag absolut ska ta receptet på.. Gott vin till maten och det var så skönt att bara sitta o bli serverad o njuta, nästan som på restaurang :-))
Till dessert blev det pannacotta med färska hallon, mumms.. Vi drack kaffe o spelade Buzz o hade en supertrevlig kväll..
Tusen Tack för allt igår, det var underbart att få komma bort lite ;-)

filippa satt vid sitt egna lilla bord framför tvn..



Så här fint var det..



Värdparet ;-))



Dessert...



Jag o prinsen...

lilla Ebba..




Fina bilder va?? Tagna med systemkameran.. :-))

ÖNSKELISTA IGEN...

När jag ändå e i farten så kan jag här lämna en önskelista för Tim, det e många som undrar vad han önskar sig i dop-present. Och här kan jag ge er några förslag...

Kalas-smycken, tycker dom e jättefina...  tex. detta med bilen 295 kr..

kalas halsband

ALLA saker från Kids Concept ÄLSKAR jag och vill gärna inreda barnens rum med dessa saker..
Speciellt dom med bilar på såå fina... Finns på Define och på Cervera.. Samma pris på båda ställen.

Klicka för att förstora bilden  Krok 59 kr

Klicka för att förstora bilden Bokstöd 129 kr


Boklist Bil Boklist- bil 259 kr



Krokar bilarKrokar 129 kr


Sparbössa bil Sparbössa- bil 159 kr

Dessa finns även som servis, tavlor och mkt annat.. Jättefina..

Lyckopenningen i silver. 20 mm 249 kr

Lyckopenning nickeltestat silver 20 mm

Finns så himla mkt, på cerveras barnavdelning finns mängder me fint, i olika prisklasser allt från förvaringslådor till bestick.. Sia:s grejer e åxå Väldigt omtyckta..

Så nu hoppas jag att jag hjälpt vissa med dessa tips... ;-))


(mkt med bilar ser jag nu) ha ha ha...





Torsda´

En hemmadag..... Har vi ida o de e ganska så skönt...
Noel e på toppenhumör o Tim bara är... Jag har inte gjort någontig hittills o de e sååå skönt, inga måsten..

Nu e det helt TYST... Båda prinsarna sover, underbart.. Jag sitter här o äter lite ostbågar,(luktar bläää) eftersom jag går ner mer o mer i vikt så e jag konstant hungrig, jobbigt e det, man e liksom aldrig mätt o belåten men jag räknade ut att på 1 dygn äter troligen Tim ca 1,2-1,4 L Bröstmjölk... Helt sjukt vad man kan producera egentligen.. Inte konstigt att man tappar kilona..
Skulle ju vart bra o komma igång med lite träning åxå men tänkte mjukstarta med simning o se vad min rygg säger om det, hatar min rygg, känner mig allt lite handikappad när det gäller just träning mm mm..

Sitter o planerar helgen, vi har fullt upp... Imorgon ska vi ha barnvakt mellan kl 18-23, för vi e bjudna på middag hemma hos andreá o jonas.. :-)
På lördag ska vi ha besök här hemma, då kommer min kusin med sin familj hit på lite go mat o så. Ska bli himla kul o se dom alla.. :-) Planerar just nu maten tills dess...
O på söndag ska vi till Borås, först hälsa på Karolina, Maja o Axel sen till min kära farmor sen hem igen...

Ikväll e de jag o barnen hemma, Gabriel e bjuden upp till ÅBY-travet på nån företagsgrej, dom ska käka lyxmat i Vip-rummet o spela på hästarna, kan ju bara hålla tummarna att de går bra...
Jag får sitta här, kolla lite serier o njuta av lugnet allafall efter kl 19.3o då barnen sover..

Idag börjar Mammas Pojkar- på Tv4 kl 21.oo LÄTT att jag ska glo på det..

Tim växer så det knakar, min lilla bebis har blivit en rultig liten en med valkar o runda kinder. Så fort det går.. Jaja de har ja skrivit om tusen gånger innan men de e så svårt att ta in.. Numera har han strl. 68.. ja ja han mår bra den lilla knubbisen, det e huvudsaken.. Han tränar nu att lyfta huvudet hela tiden när han ligger på rygg ser det ut som att han gör situps.. ha ha gullungen..
Noel e inne i en humörsvängningsperiod... Ena stunden superglá andra stunden arg som ett bi... Han e så go ändå, o dessa perioder e ju till för att lära... De e så man måste tänka, men de e pissjobbigt ibland...
Melwin, min stora kille, han e en riktig tjejtjusare, ha ha När han kommer från dagis har han teckningar som han fått från tjejjerna på dagis o han e så mallig..
Han e så förståndig nu o diskuterar bra, nästan så man undrar e detta inte lite tidigt...
Men han har sina perioder han med, han har nog nåt fel på hörslen, iallafall just nu e de dåligt med att lyssna utan gör hellre som han själv vill..
Häromdagen blev jag ARG på Noel.. Då sa Melwin, men milda makter mamma vad du skriker...

ha ha ha ha ha ha Lätt o hålla sig då eller..

Underbara Ungar med ett jäkla humör... Men så högt Älskade... Kommer alltid att vara..


Undra om jag kan komma på nåt bättre att göra, än att sitta här framför datan...

Ha en fin höst-dag alla... OPS nu vaknade Tim... skynda skynda

BILDER...

Ja då e de dags för lite blder från förra veckan o frammåt, ni som e på facebook har säkert sett de flesta men alla har ju inte den...

I onsdags var vi hos Andrea...
barnen busade o kollade lite på film..



Tim i babysittern..



O Ebba i sin...




Barnen lekte ute åxå...



Tim sov lite åxå...




Till o med jag fastnade på bild...



O Tim fick provat Ebbas balja med, himla bra...




I torsdags var Brorsan här.. O kolla, Noel ligger hos honom, tredde nog ingen...

O Anki var här me.. Världens bästa Anki...



I fredags kom Lina med sina barn, vi gick till lekplatsen, där träffade vi Andrea o hennes barn..





På lördagskvällen kom Ela, Mikael, Leo, Freddan o Johan... Alla fastnade inte på bild denna kväll.



I söndags kom Karolina, Maja o Axel...



vi gick åxå till lekplatsen...


Sen va de inte så mkt mer denna gången... :-)

ÖNSKELISTA

Med tanke på att många undrar vad Noel önskar sig när han fyller 2 år, lägger jag upp lite tips här på saker han tycker om och som skulle passa...

BRIO-SPIS 349 kr.... VIT... :-)





DUPLO GRÄVMASKIN 199 Kr

LEGO Duplo, motortralla, grävmaskin


LEGO Byggare Bob.. 229 kr..

LEGO Duplo, Byggare Bob, Skopis i Bobbisberg

Plastboll 34 kr (Bilar)

Plastboll, Disney, Bilar, 23 cm, 39-2675


Talande MAXI ca 159 kr


Rorri racerbil, talande Maxi



Stickad Cars-tröja från H&M.. 179 kr



Munkjacka från H&M m Cars såklart 199 kr..


Kallingar från H&M (dax att sluta med blöja snart...) ca 60 kr..




Kaffe-Te-servis från Ikea. 79 kr

DUKTIG Kaffe-/ teset, 10 delar

Köksredskap. från Ikea 49 kr

DUKTIG Köksredskap 5 delar

GungÄlg från Ikea 349 kr

EKORRE Gungälg

vitaminer Påslakanset till spjälsäng. 119 kr Ikea

VITAMINER RAND Bäddset för spjälsäng 4 delar


Sen lite mer tips på grejer...


* Kallingar- helst i Boxer-modell
* Sockar
* Moccasiner
* Baströjor stlk 92
*Jeans stlk 92

På Vill helst inte ha- listan finns
* Böcker- finns här i mängder...
* Filmer- samma sak som ovan..
* Cd- skivor Åxå av samma anledning..

Annars så gillar han ALLT som har med bilar att göra, han leker mkt med DUPLO- grejerna och han Blir Jätte-mallig om han har kläder med bilar på sig... Han e en riktig grabb, men samtidigt gillar han att laga låtsasmat o fixa med köksgrejjer...


SÅ hoppas ni fått lite inspiration nu.... Snart blir de kalas...:-)




Måndá

Har som vanligt ganska så fullt upp, men senare ikväll ska jag försöka sammanfatta med lite bilder.. Igår satt jag i flera timmar o sorterade foton o brännde ut på cd-skivor... typ flera tusen, på barnen :-)

Nu väntar jag på Gabriel han ska hämta oss så jag slipper dra iväg till bussen med alla barn, snällt..
Sen ska jag till MVC och sen snabbt in på Kvantum o handla lite sen hem igen..
O då kommer Andrea o barnen hit o fikar lite :-)
SEN ska jag sätta mig med bloggen... Hoppas åxå kunna hitta en som kan göra min design så som jag vill ha den..

Nepp nu känner jag en äcklig doft, kan de va Noel.. Tror allt att ja får byta på honom innan vi drar..

Ha en bra dag alla....

sorry

Ja vet.... lovade bilder ikväll, men ja har huset fullt med vänner så..... hinner inte....

tjing.............

Ja... ja vet såå dålig uppdatering...

Sönda, Månda, Tisda o Onsda, torsd o freda har gått nu o jag har inte vart så flitig på Bloggen än en gång.. Egentligen tänker jag på det varje dag, men jag prioriterar inte den just nu, det får bli när tiden finns.. MEN jag vill och jag ska bli bättre, Inläggen tar inte många minuter och dom måste ju inte bli så långa varje gång… Veckan har hittills gått fort… Jag vill ha en ny bloggdesign.. Ska hitta nån som kan göra den bara...

Sönda: Då var vi på bomässan i Sparbankshallen det var inte så mkt att titta på där, barnen var på urdåligt humör och ja, ni vet man svettades mest och tjatade på barnen så direkt givande var det inte, fick alla fall norpat åt mig lite kataloger, barnen fick smaskat lite godis o sen var vi snabbt därifrån..Vi åkte till sörse o handlade grillat o sen träffades vi hemma hos oss igen o käkade Andrea, Jonas o barnen.. Vi slappade i soffan en stund, barnen lekte o senare spelade vi lite Wii..

Kul e de på stora Tv:n..

När det var läggdags för barnen åkte besöket hem igen o vi slappade vidare i soffan, trötta som bara den..

Månda: Då vaknade vi först 9.3o skönt, Jag var gansk så segstartad den dn så det blev film o frukost, tvättade lite, plockade lite o gick bara omkring här hemma, hade huvudvärk i stort sett hela dagen, till slut orkade jag inte med huvudvärken så jag tog en Panocod Åhh den verkade snabbt och jag blev fri.. Underbart, o eftersom man inte får amma när man tagit sån tablett så fick Tim ersättning istället..

Lata var vi hela måndan o när Gabriel kom hem laga vi mat, badade alla barn o myste sen i soffan till Tvn hela kvällen, jag somnade till o med på soffan med Tim o vakna igen kl 02..

Tisda: STÄDNING på schemat, tråkigt men nödvändigt… Det var fint väder ute men kallt som fasen, brrr.. Jag fick sorterat lite grejer o städat, dammat, dammsugat o moppat golven..Luktade gott och var rent överallt sen vid 15-tiden..

När Gabriel kom hem åkte vi till stan, vi handlade massa mat på Willys.. Klockan blev snabbt mkt och vi köpte McDonald´s på väg hem, O så kom ryggvärken, fan fan fan… Som tur var hade vi vrt på Apoteket o köpt panodil så jag tog 2 till maten o blev sen hyfsat OK..

Säg inte att den ska krångla nu.. Ja vet ju varför, dammsuga o mopp o bära på barn e inte det bästa.. Men vad ska man göra..

Sen gjorde vi inte så mkt mer den kvällen heller, latade oss och nu förbereder vi inför renovering till helgen..

Onsda: Segstartad på morgonen, kl 12 kom Jonas o hämtade mig, Tim o Noel o skjutsade oss till dom, kul tt hälsa på Andrea åxå nån gång.. där blev vi bjudn på lunch o fika, barnen lekte o busade o vi tjtde hela dagen, när Gabriel hämtat Melwin hämtade han oss åxå o vi åkte hem, lagade mat o hade en lugn kväll..

Torsda: Satt länge i morgonrocken, helt plötsligt kom min bror o Anki, med sig hade dom frallor, ost o fika... Kul med besök från dom.. :-)
Dom stannade ett bra tag, trevligt..
Gabriel kom hem åxå o gjorde iordning för sin Sthlm resa, Jonas hämtade Melwin på dagis o sen åkte dom hem igen, sttrax därefter kom Andreá, Filippa o Ebba.. Vi lagde mat, bakpotatis m fläskfilé o till det hade vi grönsaker o kryddsmör, mumms.. Barnen var på ett riktigt, jaglyssnarintepåmamma-humör så när jag väl fått dom i säng 19.3o kunde jag andas ut o ta det lugnt.. Jonas hämtade Filippa o ja o Andreá kollade Tv..
Sen gjorde vi iordning marängswiss o kaffe. Stte på filmen - dumpa honom, riktigt kass, tyckte jg väldigt rörig film vi fattade nada.. Men vi hade en trevlig kväll o Andrea åkte hem vid 00-tiden...

Freda: Låg i sängen till närmre 11, gött...
Lina ringde o vi bestämde att hon skulle komm ut med sina brn, så ja fixade snabb lunch här till mig o barnen sen kom Lina o vi satte på kaffet o sen promenerade vi till lekpltsen, där vr Andrea med sina barn åxå så vi satt o tjatade.. Men till slut frös vi, det var lite småkyligt när solen försvann, barnen hade kul o fick lekt av sig en stund.. När vi kom hem åkte Lina o barnen hem o vi gick in, värmde oss o satte på en film.. 
Strax därefter kom Gabriel o med sig hade han pizza... Gott o slippa laga mat igen.. 
Vi käkade o sen hade vi en lugn fredagskväll med en massa levande ljus o bra Tv, fick även kollat 3 avsnitt av Grey´s men jag hade redan sett dom.. Får se om ja sett alla eller om jag missat typ slutet.. Kommer inte ihåg, det var min favvoserie o nu ska jag komma ikapp tänkte jag.. 

Har en massa bilder från dagarna som gått men dom finns på den andra datan så jag tänker uppdatera med lite bilder senare.. 

Nu ska vi få i oss lite frukost sen åka till stan, Melwin behöver en ny jacka... De e lite kyligare nu o blir mer o mer för varje dag känns det som.. Vantar o mössor ska åxå inhandlas.. brrrrrrrrrrr... 

Sen ska vi hem o spackla o slipa.. Senre blir det till att ta fram målrkläderna o måla... Tråkigt, men nödvändigt... 

Ne dax att sätta fart, bilder kommer...