Brist på sysselsättning...

MEN jag ska snart ta o röja lite, men de e inte mkt eftersom jag gjorde allt igår.. Noel e mkt bättre idag och det e skönt, han e bara lite gnällig och mest glad..

Nu har jag ringt SF-bio och kollat när New Moon biljetterna kommer att släppas, men fick inget svar för det e inte bestämt ännu, det blir till att JAGA biljetter när det väl e dags, och jag SKA ha biljetter.. FAN om jag inte får några.. det kommer vara ett stort intresse så jag ska passa hemsidan så mkt jag bara kan.
(säkert tillsammans med alla andra galningar)

Igår fick vi beställt MOLO-overålen till Tim, ska bara hitta fin mössa,vantar o tossor åxå..
Så nu dimper den ner i brevlådan vilken dag som helst hoppas jag :-) Fick beställa strl 74 till honom dels för att 68 var slut o sen för att jag tror han växer i den fort, nu i början får den hellre vara för stor det gör inget..

Jo, jag har en ny favorit, SB-12 boost.                       SB12 Boost

Perfekt om man vill känna sig fräsch i munnen.. Dom e lite smådyra 59kr för 10 stk men det kan det vara värt ibland.. Goda e dom åxå... :-)

Njae jag har väl inte så mkt att skriva om egentligen heller.. Idag fick jag mail av tjejjen som ska göra min bloggdesign och den kommer i slutet på veckan, såå jäkla spännande..
Den blir säkert superfin..
O idag ska jag lägga ut vår sängstomme på blocket, vi har haft den i 7 månader men e redan trötta på den.. ska kika efter nån ny mysig en eller bara ha medar.. Vi får se hur det blir, men de e rätt skönt med stomme åxå..
Vi får se hur det blir...

Nu ska ja tvätta.. ohh så kul...




Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?