skyfall

Har vi nu.. regnet det bara öser ner, minst sagt.. Hur mycket kan det komma på samma gång??

Det blev ingen tur till stan, inte i detta vädret.. Så vi har fått gjort lite här hemma istället.. Har även bytt lakan i vår säng och lagt i sommartäcket till mig det andra blir för varmt när Tim ligger så nära mig.. Vi har det riktigt mysigt nu, Noel o jag vi har städat så här e rent o fint o så har vi en massa ljus tända.. MYS!!

Snart kommer Gabriel o Melwin hem o vi ska äta soppa o ostfrallor.. gott, speciellt när det e höstväder ute..
Ska även baka lite tänkte jag, fick inte gjort det innan då Tim har vart vaken o velat bli road.. Så vi har pratat bebisspråk o massa leenden har jag fått tillbaka idag, det e det bästa en liten liten bebis som ligger o ler åt sin fåniga mamma..

Tänkte åxå hinna med att åka till Ela o Mikael o Leo och lämna igen lite grejer vi har här sen i lördags och lite kläder som Noel lånat av Leo..
Då ska vi även bestämma hur vi ska göra på lördag. hur vi ska ta oss till gbg osv.
Det e jättekul att även Andreá och Jonas ska åka med.. :-) Kommer bli hur kul som helst att få leka av sig lite och självklart blir det 5-kamp, där jag garanterat kommer ligga sisst..

Ne vad ska ja göra nu?? Ingen aning, vänta på min man o kolla film med Noel tror ja.. Tim sover gott i sängen nu, han e lite bestämd när han e vaken, han ska minsann inte ligga ner o vara nöjd, ne i mammas famn ska man vara och bli upp-passad, men de e bara mysigt..

ha de gott alla i regnet...
  lina  

åååå vi ville verkligen också följa med :-(

Datum: 2009-09-03 / Tid: 17:59:38
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?