Full rulle hela helgen...

Ja, det har inte funnits tid till att sitta här framför datan allafall.... Helgen har vart kul... I fredags åkte vi iväg på eftermiddan och kom hem på lördan...
På lördan gjorde vi iordning och fixade inför kvällen... Gästerna skulle komma 18.30...
Vi hade en trevlig kväll, Vi åt laxfilé med duschesspotatis och paprikacreme, supergott och alla åt massor... Drack julkaffe, sen glögg och marängsvisch till dessert, (stavning?)  Sen spelade vi spel och tjivades massor... Det blev en hel del Wiskey för killarna, jag drack julmust och Ela var nykter åxå.. kl 02 åkte alla och då hade vi ett berg med disk men det orkade jag inte ta tag i då... Vi la oss och somnade direkt...
Barnen sover numera till 09 på morgonen, vilket var skönt i söndags, sen var det dags att ta tag i disk och städa lite... kl 13, kom pappa o ulla, vi käkade gott och barnen fick julklappar. Noel fick ett par fina badshorts och Melwin fick ett staffli från Ikea, det har varit väldigt poppis, han målar hela tiden..
Jättebra julklapp.... Vi hade en lugn o trevlig eftermiddag.. Sen åkte vi till stan, till mamma fikade och stannade där hela kvällen och glodde på film.. Annika kom o sen Jonas åxå en stund..

Ja här händer det saker....  Ja e gla att Kevin vann Idol, kunde inte blivit nån annan han e helt super...
Ida e vi sjuka, barnen hostar jättemkt och e inte alls krya, Noel sover nu, annars e han ganska så gnällig, troligen mår han inget vidare... han får alvedon och då blir det lite bättre, hoppas det blir bättre till julen..
Imorgon natt ska jag jobba, pirrigt, ska va vaken i 12 timmar, jag ska klara det.... tur att man går brevid och att det kommer folk på natten, sen så ska ja ha med mig datan... Då kan ni ju räkna med blogginlägg från mig... ha ha..
Schemat jag fick i fredags e helt kanon... Jag kommer trivas...
Annars så kommer det vara mkt måsten denna veckan innan vi drar på lörda... tvätt ska tvättas, allt ska fixas och sen ska hemmet städas, jag hatar att komma hem efter semester till ett stökigt hem..
Nja... nu ska ja o Melwin kolla lite barnTv sen så ska ja förbereda middagen... Ida e vi trötta här hemma, men man ska ju ta det lugnt med sjuka barn...

Här kommer lite blandade bilder... 

                                                             Noel fick ett släp till Bobby car, från Anna o Annika...
                                                                                                  superglad....



                                         Nerpackad i nya åkpåsen, grimasher gör han så fort ja tar fram kameran



Noel hittade sötaste grodan på Jysk, jag var tvungen att köpa den,
han var helt galen i den..




Bilder från lördan... Ela vispar lapparna med namnen på inför lottodragningen till nyår..



Ja, va ska man säga....



Barnen får julklappar av morfar o Ulla..



Såhär gör Noel när ja ska fota.... Sissta bilden e när dom målar på stafflit...







Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?