Internet e tillbaka....

Och i skrivande stund e det snöstorm ute.... vilken tur att Noel fick en åkpåse igår...

Jag kan knappast rabbla upp allt som hänt under veckan skulle bli rätt tjatigt tror ja, men det jhar vart full rulle som vanligt.. Melwin har vart hemma  mån,tis o onsda´ ...
 I måndags var vi hos en spådam och det var lyckat alla var nöjda, det sades en hel del saker som bevisade lite att det kan inte vara fejk.. Kul och intressant var det..
efter det hade Gabriel lagat middag hemma, så mamma o Annika stannade på mat, en supergo kycklinggryta..
Tisdan va lugn, var i stan o fikade, sen käkade vi fläsk o löksås hemma hos mamma, supergott...
Onsdagen var jag o barnen bara hemma fixade och mös i soffan till barn-tv...
Igår, var vi på Gekås, Noel o Melwin var med, (ett misstag, men hur ska dom annars lära sig att göra tråkiga saker)
Vi fick handlat en del, en stol på stol till Noel, ska se om den funkar ida... vore ju bra eftersom vårt bord e så högt..
När vi kom hem bjöd Annika oss på middag, fläskkotletter med potatisgratäng och bearnaisesås, supergott...
Tyvärr var barnen ganska så trötta så efter maten blev det en snabb kopp kaffe sen åkte vi hem, och var hemma vid 21...

Ida ska vi bort ikväll...  på dagen ska ja o noel ta bussen till staden, fixa ärenden och säkert fika åxå...

Veckans höjdpunkt e att jag har fått världens bästa jobb, kommer jobba en natt-helg och en dag-helg och nårra vardagsnätter, perfekt för oss... Kommer få ut en bra lön samtidigt som jag har mycket tid med barnen...
Noel ska inte börja på dagis, det e så få dagar jag behöver dagis till honom så då får han va hos mormorn...
Till hösten ska han börja, och då bor vi förhoppningsvis i staden igen..
Det händer mkt nu, men ja e såå gla över mitt jobb, nästa vecka ska ja gå brevid 2 nätter, och sen börjar jag i januari, när vi kommer hem från La Landia.. Super!!

Ljusen från ljuspartyt har kommit, Ela du får dom imorrn då ses vi ju på kvällen, Lina ringer dig sen o ser om vi kanske kan mötas upp i stan eller nåt..   Dom doftar helt underbart och varje dag tänds det i mina fina änglar...
Allafall så ligger alla mina bilder i den andra datan nu, men dom kommer senare.

Ja nu ska ja o Noel göra oss klara, plocka in lite tvätt och packa väskan...

Hoppas hoppas att det kan bli lite snö av detta nu, vore kul o åka pulka me barna imorrn...

Ha en fin da alla i snön...



  Karolina  

Hej

Börjar så smått inse att ni kommer nästa helg. Oj, undra vad det är som jag ska hinna fixa tills dess. För att ni kommer är det väl inte så mycke. Sängar och sånt finns så de är bara att bädda i ordning. Hur vill ni bo. Vi har två sängar och två tjocka madrasser som funkar jätte bra att sova på golvet med. Och så Majas själsäng. (Hon har gått med på att låna ut den till Noel). Vill ni sova i sängarna och Melwin på madrass eller vill ni ligga ihop allihop, det är nog lättast på golvet på madrasserna då. Kan inte garnantera att sängarna inte åker isär.Ni har två rum att utnytja vill ni det eller sover ni alla i ett? Handukar, kuddar, täcken allt sånt har vi så det behöver ni inte tänka på.

Förstod att G och J bestämde att vi bara kör julklappar till barnen och satsar på godmat till oss istället. Låte bra.



Måste ta tag i att röja klart i stugan så att Julia och Kristoffer kan bo där. Har några tältsängar och det står en bäddsoffa därute skulle igentligen vilja fixa till alltihop lite innan någon bodde där men har inte rkitigt pengar till sängar och sånt nu. Det får komma efterhand.



Hade mamma, Håkan och min mormor här i helgen. Jätte mysigt. Tog det rätt lugnt. Åkte på julmarknad, bakade peppakakor och myste mest med Maja. Känner mig nästan utvilad. Underbart. Vaknade till och med av mig själv i morses halv 7, ( hmmm, hade glömt att ställa klockan, brukar gå upp lite efter 6) Men tog det lugnt ändå och kom bara lite sent till jobbet.



Om det är något särskilt som vi ska tänka på inför jul så kan du väl sktiva det, annars så kan vi höras på telefon senare i veckan.



kramar till er alla

Datum: 2008-12-15 / Tid: 08:35:12
URL/Blogg:
  johanna  

Karolina!!

Ja snart e det dax, fasen va tiden går fort... O ja ska jobba nu 2 nätter denna veckan..

Alltså.... det spelar ingen roll alls hur vi får bo, men vi tar nog gärna samma sovrum, de e enklast.. Melwin sover nog bäst om han får en egen madrass och vi kan sova nästan hur som helst... Det löser sig säkert.. Va kul att Julia o Kristoffer ska bo hos er med, det blir full fart... O Julia e ju världens bästa lekfaster..

Ja, julklappar till barnen e det viktiga, det e deras dag..

Mysigt att träffa din del av familjen lite med nu till jul, ni fick firat lite ändå då...

Ne de e absolut inget speciellt att tänka på, Noel har sina täcken o snuttar med sig så dom luktar hemma, då sover han nog bäst... Vi kommer nog få det bra...

Det ska bli riktigt kul o se er igen... Ha de bra nu, så hörs vi säkert innan lörda.. kraaam



du... ja hade hittat en fin dockvagn till Maja men nu va den slut, så om ja inte hittar nån ny, vad ska vi köpa då?? vad gillar hon?? de e såå svårt...

Datum: 2008-12-15 / Tid: 12:31:21
URL/Blogg: http://johannaandthefamily.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?