Tisda...

Jag kan ju börja med att berätta att det inte var nåt fel på Noel, inte vad vi kunde hitta tog lite prover och så.. Det enda doktorn kunde tänka sig var att han hade ont i magen, och är det tarmarna så kan man inte göra så mkt åt det.. Men inatt har Noel sovit hyfsat bra allafall så vi hoppas att det var magen och att han kanske fått i sig för mkt vanlig mat, han äter ju inte vanligtvis, mn när Gabriel hade lagat Söndagsstek så tryckte han i sig mat som ett litet monster, hans mage e ju van vid välling..

Efter läkarbesöket gick vi en sväng på stan, hittade lite klappar till Melwins julkalender..  Sen fikade vi på Herbert´s en Tacopanini som var supergod... Efter det hämtade vi Melwin och sen var vi på rusta en snabbis, mest för att handla sköljmedel, sen åkte vi hem till mamma... Då kom Gabriel men hans arbetsdag hade strulat så han var tvungen att fixa lite extra saker så vi lagade mat hos mamma sen kom gabriel o åt med oss och sen åkte han på ett sissta möte kl 19, Så igår blev det sent  hem, var hemma vid 21.15...

Idag har vi legat extra länge i sängen och myst på morgonen, vem blir inspirerad av att gå upp i det här skitvädret...
Vi ska vara hemma idag ja o Noel sen ska vi laga mat till Gabriel o Melwin idag blir det laxfile´ potatis o sås...
Efter det ska jag o barnen hem till mamma vi ska sova där inatt, för Gabriel åker till sthlm...
Min bror e hemma från Brasilien nu med så vi får väl hoppas att han kommer åxå på en fika...

Imorrn blir det en kul dag för mig o Noel vi ska till dagis o hälsa på på förmiddagen, Vi ska in till småbarnsgruppen och se hur han reagerar på det, tror han kommer tycka det e väldigt kul.. Där ska vi allafall vara några timmar och det blir nog en upplevelse.. Sen ska vi promenera till sjukhuset för mamma ska opereras imorrn, ingen stor operation men ändå..


Ne nu ska jag fixa lite här hemma, varför finns det alltid saker att rätta till... Jobbigt... Men jag e lite så, om det inte e någorlunda ordning så mår inte jag bra, jag blir bara stressad av att ha det rörigt... Det är väldigt dumt men så e det..
Nu vaknade Noel åxå, attans han har inte sovit alls länge...

Ha en bra da i regn o rusk...
  Karolina  

Tycker verkligen att det ska bli kul att ni kommer och bor hos oss så länge.Det hinner bli mer avslappnat och barnen kan lugna ner sig lite och inte köra på i 180 riktigt hela tiden. Känns så skönt att vi har så gott om plats till er med. Ni kan ha hela övervåningen för er själva. Den är dock rätt sparsamt möblerad. ;)

Men det finns toalett och allting. och man behöver inte känna att man måste röja och greja och flytta på era grejer om man tex ska hitta på något i vardagsrummet.

Jesper fick besked igår att hans jobbakompisar tyckte synd om honom för han var den som fick jobba mest över jul och nyår så en av dem har erbjudit sig att ta hans pass dagen innan julafton så att han kan vara ledig. Perfekt så att han kan ta med sig Gabriel, Melwin och Maja och hugga julgran. Är så jätte glad att ni kommer.

Kramar

Datum: 2008-12-03 / Tid: 09:32:49
URL/Blogg:
  johanna  

Karolina!!

Hoppas ni e bättre från magsjuka och så??

Ha ha hela övervåningen, ja då slipper vi känna oss ivägen med alla saker man har med sig.. O va kul att han har några lediga dagar, vi ska väl bada i tunnan med?

Ja ni har ju sån lyx att bara kunna hugga ner en gran, det e så mkt mysigare ju...

Och dagen innan e ju helt perfekt.. Riktig jul...

Här e det fullt upp som vanligt men ida e en lugnare dag, skönt..

Hur länge ska du jobba? Så långt det går eller ska du gå 1 månad innan??

alla gör ju olika, jag har ju haft oturen att ha så ont, så ja har inte kunnat jobba, men de e ju lite för tungt inom vården..

Ne nu sover Noel så då ska ja passa på o lägga mig en stund på soffan, ja e jättetrött..

Ha de gott o hälsa familjen..

kram

Datum: 2008-12-04 / Tid: 10:11:10
URL/Blogg: http://johannaandthefamily.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?