Äntligen lite tid...

Över.... Här har det vart full rulle sen syrran med barnen kom.. och det e väl klart att man vill träffa dom så mkt det bara går nu, det kanske inte blir förrän i januari nästa gång..
Barnen har superkul och leker hela dagarna. Idag har vi vart på Herberts och lekt.. Och igår var Anna, barnen o mamma hemma hos mig, vi käkade o fikade och barnen var ute en stund när det blev bättre väder..
Igår kom Annika hem från Thailand och idag har vi träffat henne hon var brun o fin o nu ikväll ska vi alla äta hemma hos mamma... Mysigt... Hon hade även med sig presenter till barnen, Noel fick jättefina tröjor.. Melwin fick en Spiderman väska och en jättestor racerbil.. Han blev överlycklig...

Annars har det inte hänt mkt, på kvällarna e jag helt slut och somnar tidigt efter fulla dagar med lek o bus...
Jag har massa bilder men dom lägger jag upp sen, nu har jag inte mkt tid innan vi ska äta.. Det blir kycklingfile´egna klyftpotatisar och bearnaise-sås..
Imorgon blir det busfabriken i Halmstad, barnens stora favorit... Och på freda blir det simhallen sen kommer min lillasyster + pojkvän på besök ska bli superskoj...

Ne nu vill ja vara lite social... ha en fin kväll...


  Karolina  

Vad roligt att ha Anna och Oliver på besök. Låter som ni har världens fart.

Försöker hålla det här med. Målade till halv tolv igår och idag lär det bli likadant. Men sedan kommer pappa och då kommer det bli sååå fint.Sen är det lite fix med gardiner och sånt kvar.

Har bestämt mig för att ha hissgariner i köket men det var inte så lätt. Fönstren är 139 breda och de största gardinerna jag hittat var 140, känns inte som det blir riktigt bra. Så nu blir det till att sy igen. Låter inte så svårt, har hittat en beskrivning på nätet, men det gäller att sy rakt för att det ska bli snyggt. Men det är väl bra att ha något pyssel kvar att greja med när vi flyttat in, skulle få abstinens annars. Idag ska jag åka och köpa lampor till köket så att pappa kan sätta upp det när han är här. Bra att passa på när man har hjälp.

Kramar

Datum: 2008-11-12 / Tid: 08:04:21
URL/Blogg:
  johanna  

Karolina..

Ja det e superkul när syrran e hemma, men det blir långa dagar med barnen som tillsammans känns som e´n hel dagisgrupp, ja dom e verkligen så högljuda.. Men dom har ju väldigt kul tillsammans..

O då blir det sena kvällar för eran del, det e alltid kul när man jobbar till sig själv.. Vad gör din pappa då? tapetserar han? eller e det elen??

Hissgardiner e väl perfekt, finns så många snygga, själv skulle jag inte tacka nej till såna med marimekkotyg... Men vi kan tyvärr inte ha gardiner i våra fönster.. Jag som verkligen älskar gardiner.. Annars har ju Village många fina tyger på metervara..

Ne nu ska ja gå tillbaka till barnen som rivit ut hela Melwins rum... ha ha ha Oliver e hos oss idag för anna, felicia och mamma e på gekås.. ett måste när man kommer från norge på besök..

ha de gott... kraam

Datum: 2008-11-12 / Tid: 15:25:02
URL/Blogg: http://johannaandthefamily.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?