Äntligen lörda´

Ligger i sängen o bloggar nu, ska strax gå up och då lär det bli full rulle hela dagen.. Ikväll e de ju tjejjfest....


Igår var vi i simhallen, lika skönt o kul som vanligt Melwin hittade en kompis där och dom lekte i 1 timme, han hette åxå Melwin så min Melwin valde att kalla honom för "killen" ha ha det känndes nog lite konstigt för honom, tror inte han har träffat någon annan Melwin innan...
Sen fikade vi som vanligt, tog det lugnt, tog en tur med bilen ner till havet, hamnen, fästningen och sen Apelviken, så att Noel fick sova ordentligt + att de e mysigt o åka runt.. Åkte förbi Gabriel på bygget innan vi åkte hem till mamma igen.. Där satte vi på lite kaffe, vi e riktiga kaffekärringar... sen efter en stund kom Gabriel och vi bestämde oss för att käka hos mamma, det blev grillat från Sörse, helt klart bäst... Så vi åkte först till Willys o handlade lite annat, o sen till Sörse... Där var det kö till charken, men de kan man förstå med så gott grillat..

sen efter Idol åkte vi hem...
barnen somnade gott i sina sängar och vi la oss i sängen o kollade webb-tv...

Nu e de lörda, snart ska vi bege oss in till staden, lördagsgodis till Melwin ,,Willys och sen bolaget..
Sen ska det hem o fixas, kul ska det bli, måste vara klar kl 17 för då kommer Annette hon som har ljuspartyt.. Hon ska förbereda sig och sen kl 6 kommer gästerna.. Skitkul.. 
Jacuzzin e bokad och håller 38-40 grader, det ska bli riktigt gott... 
Sen hoppas jag på en riktigt lyckad kväll, med goda vänner... 

ha en bra dag alla...
 




Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?