en annan lösning..

Jo... jag skulle ju lösenordsskydda min blogg, men känner istället för att försöka få den bättre, jag har just nu ganska så många dagliga läsare, och det vore kul och utveckla bloggen ännu mer, eftersom jag tycker detta e så himla kul.. Så... nu håller jag på o lär mig allt om att Vattenstämpla mina bilder, detta e inte det enklaste, men på så vis kan jag undvika att bilderna kopieras och används i andra sammanhang..
Så förmodligen kommer min sida fortsätta att vara öppen för alla besökare, ni som har fått mitt lösenord undrar säkert varför jag inte skyddat den än, men nu har ni fått förklaringen..
  Tora  

säg till om du vill ha hjälp med att ändra ngt med designen sis!

Datum: 2008-11-05 / Tid: 18:37:40
URL/Blogg: http://glitterfjolla.blogg.se/
  Karolina  

Julpyddel, ja det måste vi hinna med. Och göera en massa godis. Göra marispan figurer måste var perfelt pyssel för barnen. Det kommr nog inte vara något problem med att fördriva tiden fram till julafton.

Var på tupperware partyu igår me dagis mammorna. J'tte trevligt. Höll mig ifrån att handla överdrivet mycke. Men framför allt var det kul att träffa en massa andra mammor från Väskinde. Lite tråkigt så bor de andra i stort sett grannar med varandra medans vi bor en ganska bra bit bort men men så är det när man bor på en gård. De var jätte trevliga allihop och kul att höra lite om hur det är och vad som händer i Väskinde av dom som bott här lite längre.

Har precis insett att min pappa kommer nästa torsdag och allt som behöver vara gjort tills dess så nu är det hård disiplin som gäller varje kväll. Grundmålning av taklister och foder för att kunna täckmålamåla sedan. Sedan är det tak och väggar. Jobbigt att allt behöver målas så många gånger, det tar sån tid då.



kramr

Datum: 2008-11-06 / Tid: 10:38:01
URL/Blogg:
  Tora  

sis, det lättaste är att göra allt sådant i ex. photoshop. Men jag ska kolla vidare lite. Finns vissa sidor men jag har inte hittat ngn riktigt bra än. kram

Datum: 2008-11-06 / Tid: 11:04:09
URL/Blogg: http://glitterfjolla.blogg.se/
  Anonym  

hej johanna :)

du - kan du eller gabriel tapetsera? :)

har hittat en ursnygg tapet som jag vill ha i mitt rum.. men skulle jag själv försöka så ja, behöver inte gå in på det ;P

Datum: 2008-11-06 / Tid: 17:55:50
URL/Blogg: http://atina.blogg.se/
  johanna  

Hej Karolina..

Ja marsipan måste vara det ultimata, perfekt man kan använda sig av karamellfärg och mixa lite, undra hur mycket som hamnar i magen bara.. ha ha..

Va kul o träffa lite anra mammor, finns det många barn i Majas ålder där nu?? Kul isf... Att dom liksom följer varann från dagis till skolan..

Jaha ska din pappa hjälpa er lite med huset??

De e ju perfekt att ha kunniga släktingar, o så får ni ju träffas lite åxå..

Ja fy, allt sånt e tidskrävande, men tänk va kul när i flyttar in, då vet ni ju att allt e nygjort och det kommer ta låååång tid innan ni behöver göra det igen...

Ha de gott, hälsa familjen kram

Datum: 2008-11-07 / Tid: 08:38:36
URL/Blogg:
  johanna  

Tina...

Vi e verkligen kassa på att tapetsera, både ja o gabriel, skulle åxå vilja ha lite tapeter..

Hoppas du hittar någo som kan.. kram

Datum: 2008-11-07 / Tid: 08:40:49
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?