Onsda´o hemmadag...

Idag ska vi vara hemma, Noel o ja, 2:a våning ska storstädas, inför Advent... Så barnens rum och vårt rum ska dammas, torkas golv och putsas fönster... lika bra att passa på nu när det e skitväder ute...
Noel sitter nu i mitt knä, med fötterna på skrivbordet så det e inte lättast att blogga nu...

Igår var vi på stan, åt lunch på Stället... Sen gick jag o mamma till Gallerian o kollade julklappar, hittade inget..
Sen gick jag till Kommunhuset, kollade regler och annat ang vårdnadsbidraget.. Ska ansöka om det från och med nästa månad..
Kollade efter födelsedagspresent till Amon som blir 2 år den 29- November.. Hittade inget, får leta vidare, det e verkligen jättesvårt.. Karolina, vet du Amons strlk??
Sen hämtade Gabriel upp mig, vi åkte direkt hem, lagade mat, Gabriel gjorde supergoda Persiljejärpar i gräddsås och potatis, mumms... Sen hade vi en lugn kväll, Barnen la sig 19 och 19.30 Gabriel eldade brasan hela kvällen så kollade vi Tv och drack kaffe.. Kollade på Tv till 23, tycker det är så bra på Discoverykl 22 på tisdagar, Deadliest Catch... (stavning??) 
Somnade direkt sen...

Imorse hade vi 2 st barn som knödde med oss i sängen... Jag och Gabriel låg på varsinn kant och resten hade barnen... Noel vaknade tidigt men somnade om en stund...
Ne nu ska ja börja här, om jag ska hinna... Ikväll e det vuxenkväll i simhallen och jag ska ju simma med mamma kl 18 i simhallen, alltid skönt att komma hemifrån ett par timmar för lite egentid..

Ne nu e det blöjbyte sen full rulle hela dagen...

  Karolina  

Putsa fönster, ja det är nåt jag verkligen behöver göra. Men det är ju så många. Får se vad som kan tänkas hända i helgen. Hoppas på att kunna måla hallen med. Hae tänkt att tapetsera den men hittar ingen tapet som jag riktigt villa, Och så är alla tapeter så dyra med. Får se om jag hinner köpa färg i morgon. Ska på Klädesaktion i morgon med. Tyckte jag gjorde sånna kap förra gången så jag hoppas att det blir lika kul den här. Anneli en jobbakompis ska hänge med och så så det kommer säkert bli rikgit kul.

Storlek till Amon. Vet inte men jag kan tänka mig 98. Det är vad jag köper till Maja nu och han är ett halv år yngre men större till växten. Så jag tror att det funkar. Håller på och funderar present jag med.

Ska bli så mysigt att adventspynta i helgen. Ska försöka hinna en säng på stan på lunchen för att inhandla lite stjärnor å så. Känns lite konstigt när vi fortfarande inte har några gardiner i köket. Får se kom jag kan köpa tyg till det med. Så får jag väl hinna med det i helgen med. Hmmm käns lite optimistiskt med tanke på att jag ska gå med Christna på julmarkad i Väskinde på lördag och vill åka in på julskyltning på söndag i Visby. Undra hur man ska få tiden att räcka till någon gång.



Kramar

Datum: 2008-11-26 / Tid: 11:14:27
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?