Spindeljakt...

Ja imorse när jag sulle byta på Noel fick jag en chock när jag kom in på toan... En MEGA spindel satt där på väggen....



Förstår ni att jag höll på att dö flera gånger... Fy fasen men efter en stund tog jag mig samman och försökte få fatt i den, vilket inte var enkelt, men till slut lyckades jag, den klättrade upp på en papperspåse och då skakade jag påsen över toan och spindeln ramlade ner och så spolade jag, inte 1 gång utan 3 gånger så att den alldeles säkert inte skulle komma upp igen..
Men ärligt det var nog den största spindel jag sett någon gång inomhus, fy fasen va hemskt...
Kroppen var nog 3-4 cm blääää...


Igår kom mamma o hämtade mig o Noel så åkte vi in till stan, vi gick o fikade och sen gick vi till den supermysiga äffären i det gamla stationshuset, en favoritaffär och dom hade verkligen hur mycket som helst... Jag skulle vilja ha flera av hennes fina änglar tex. Vet inte varför jag älskar änglar så mkt men det är något speciellt..
Det slutade med att jag köpte en fylla i bok till Gabriel som hette, till min Älskade... Han blev väldigt glad när han fick den, självklart var den färdig ifylld...
Sen gick vi till antikaffären, Nostalgirundan, där var vi nog allafall 30 minuter o kollade på alla fina saker, där fanns en massa fina saker, bla ljusstakar och Höganäskrukor, men det blev inget shoppande där igår... Men visst ville man ha massor, men det var lite smådyrt tycker ja..
Sen gick vi till Gina innan viåkte till dagis o hämtade Melwin... Han var på gott humör och hade haft en jättebra dag på dagis... 
Vi åkte hem till mamma o fikade lite, sen kom Gabriel och vi bestämde oss för att käka kinamat. Så vi stannade hos mamma ett tag, efter maten badade båda barnen i mammas badkar sen kollade vi lite TV innan vi åkte hem vid 21 tiden..  En bra dag... 

Ida e jag glad att Barak Obama vann presidentvalet i USA, hurra hurra hurra.... 
Orkade dock inte sitta uppe inatt o kolla valvakan, men jag gjorde ett gott försök, men det slutade som vanligt med att ja somnade på soffan... 

Vi ska vara hemma nu på förmiddagen, det ska flytta in nya hyresgäster i vår gamla lägenhet så jag ska försöka ta det sissta där, det e inte alls mkt kvar.. 
Sen kommer Gabriel hem så kör han in mig till stan, jag o mamma ska simma ikväll, det e vuxenkväll på simhallen och det ska bli skönt att äntligen komma igång, men bassängen e ju kall, men när man simmat ett tag blir man varm som tur e, idag ska jag simma 1500 meter, man får börja lite lugnt, sen ökar man på eftersom... Sen ska vi basta..
Sen kommer jag bli sen hem, tar 22 bussen från stan... Så idag blir det inte så mkt bloggande för min del... 

Nu har jag en trött son i knät, får se om han vill sova lite... 

ha de bra alla...





 
  Ulla  

Ha ha, vad ni är lika, du och din syster. Spindeljakt är Tora bra på efter att ha bott i källarplan i två år. Åker du till Thailand kan du räkna med att spindlarna är dubbelt så stora, men förhoppningsvis är de inte inomhus.

Det är kallt idag men solen skiner från en klarblå himmel så en promenad vore skönt, men här sitter man på ett kallt kontor och fryser om fötterna.

Tyck lite synd om mig så känns det bättre.

Kramar i massor till er alla från Ulla

Datum: 2008-11-05 / Tid: 09:14:01
URL/Blogg:
  Loa  

De där spindlarna går inte att spola ner den sitter i kröken och väntar på att någon ska sätta sej o då ska du få känna spindeln bett där bak.

Skitkul.

Datum: 2008-11-05 / Tid: 14:49:49
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?