Äntligen fredag...

Noel har haft ännu en jobbig natt, vet inte vad detta e, men kanske kan det vara växtvärk... Nåt e det allafall, kanske bäst att ge lite alvedon innan han ska sova..
Nu ska jag börja röja här hemma så att det e hyfsat klart tills imorgon...

Igår åkte jag med bussen 15.o5 träffade annika, lämnade tillbaka åkpåsen ska köpa en ny men vi var aldrig på babyhuset igår, ska dit o kolla i helgen... Dom har massor att välja bland så någon som passar borde vi hitta..
Sen gick vi på stan, skulle hittat nåt att ha på mig ikväll, men de gjorde jag inte, ska kolla idag igen... MÅSTE hitta något, vi hittade allafall en skjorta och ett par jeans till Gabriel.. Som han blev jätteglad över... Och skjortan var verkligen fin..
Vi hade trevligt allafall... Annika e alltid rolig att träffa...
Sen kom vi på det att affärerna brevid Gekås stänger 18, så då var det knappast någon ide att åka dit heller, vi hämtade Noels säng och körde den till annika igår, sen handlade vi på hajen och åkte hem... Gabriel lagade mat och så käkade vi de blev rätt sent 19.3o, gott var det allafall, sen la vi Noel och kollade Tv och drack kaffe... Slumrade på soffan men gick o la mig innan jag hann somna för en gång skull..

Idag ska jag träffa Annika 11.3o vi ska kolla kläder idag åxå, hon shoppar inte för på måndag ska hon till Thailand, fuskis... i 2 hela veckor... Fasen va skönt de låter..
sen ska ja sola, sen drar ja till mammas lägenhet, lånar badkaret och ska fixa mig inför ikväll.. Hoppas vi får det mysigt nu... Bowlingbanan e bokad mellan 22-00 så 2 timmars bowling, sen kommer man va slut i armen..

Imorrn ska vi ha kalas, o Gabriels möte e flyttat till nästa helg, skönt.. Pappa, Ulla, Tora ,Emil, Annika, Farmor, Rune, Johan o Helena kommer så vi blir 11 vuxna...
Noel kommer älska all uppmärksamhet....
Igår pratade jag med Melwin, han mådde bra, han hade kul med sin bäste vän och har så smått börjat prata norska, ha ha va gulligt det lät.. Han har väldigt lätt för språket den lille, Dom hade det bra allafall och det e huvudsaken, dom e ute mkt o leker och Anna o mamma tvättar kläder för fullt, det har kommit SNÖ i hemsedal... natten till igår hade det snöat... Mysigt det låter, men ändå lite för tidigt...
Ne nu får jag sätta fart här hemma så att jag hinner med allt...

Ha en bra fredag...
  Karolina  

Vad mysigt det låter med en kväll helt för er själva. Det behöver man verkligen ibland. Att få vara ett par och inte bara mamma och pappa. Även om man pratar mycket om barnen ändå.

Njut av er kväll.

Kramar

Datum: 2008-10-24 / Tid: 10:38:31
URL/Blogg:
  lina  

Hej!

Hoppas ni hade en trevlig kväll!

Kram

Datum: 2008-10-25 / Tid: 08:11:01
URL/Blogg: http://secretmom.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?