Delfiner....

Efter vårt besök på kolmården i somras e jag helt tagen av Delfiner... Jag SKA simma med delfiner någon gån i mitt liv..

E dom inte underbara...
 


Jag sitter här och drömmer mig bort, i mitt nästa liv ska jag vara delfintränare... Tänk att få umgås med dessa fantastiska djur varenda dag, då måste man älska sitt jobb...

Ne nu sover hela min familj, så jag ska gå nu med... Sova i den nya sängen hoppas man får en god natt och att barnen sover heeeela natten.....

GO´NATT
  Karolina  

Satt precis och skrev ett jätte långt inlägg och sedan krachade allt. Fy vad irriterad man blir. Så det få väl bli en kort variant istället.



Så kul att ni kommer hir i jul, jag vill nästan börja planera ocgh greja redan nu, men jag får nog hålla mig lite. Fast en grej måste vi göra: Bada tunna. Jesper har precis köpt en stor badtunna. Det är tänkt att vi ska kunna ha den till grupper som kommer och rider. Jag skulle tycka att det var jätte mysigt att kunna bada tunna efter att man varit ute och ridit ett helt gäng. Mjuka upp kroppen lite igen och så. Det har vi tänkt att kunna erbjuda iaf. Det finns inte så myxket till omklädningsrumm mm än så lämge men vi får väl se vad vi kan göra åt det allt eftersom. Men vi måste utnyttja den i jul. Tänk vad mysigt att sitta ute i trädgården under stjärnorna och det bara ångar om en.

Snickarna gjorde sista dagen i vårt kök i går. Det återstår en hel dal för el, vvs och fogning gör plattsättarna men det börjar verkligen se klart ut. Nu är det upp till oss att börja måla och spackla och fixa så att allt är klart till att pappa kommer i november och ska lägga golvet.

Började göra de roliga målningen i Majas rum igår. Bamse stora ängsblommor på ena väggen. Känns jätte bra, väldigt nöjd med mitt val av blommor. Vill inte alls sitta här på jobbet utan vill hem och måla. Men jag får hålla mig.

Åker till London med jobbet i morgon och kommer inte tillbaka förän på måndag. Ska titta på en massa spännande byggnader. Roligt men man kommer ju att sakna Maja jätte mycke, Jesper med för den delen.



Hälsa hela familjen

Kramar / Karolina



Okej, nu har jag försökt få in det här en massa gånger och sidan krachar, så om det ligger hur många likadana kommentaren så vet du varför.

Datum: 2008-10-01 / Tid: 11:17:55
URL/Blogg:
  johanna  

Hej Karolina....

Ja det ska bli så mysigt till jul, lova att vi får vara med o pynta granen bara, ha ha ha

Pepparkaksbak och godisbak får vi hinna med, Jespers kola e såå god...

Va kul att ni börjar få klart, ska det bli skönt att flytta in??

Ohhh va skoj me tunna, det e extra skönt när det e kallt ute, vi badade på juldagen för 2 år sen och det var jättemysigt...

Det måste vi hinna med... Gabriel blir nog extra glad, han älskar tunnor..

Londan, va kul.. kan tänka mig att det finns mkt att inspireras av där.. Men det blir en lång weekend o ja förstår att du kommer längta hem, gick det bra med maja under bröllopshelgen då?

Ingen kan väl ha tråkigt med Håkan.. ha ha ha

Det ska bli kul o se Majas rum, jag har massa ideer på målerier när vi väl får eget... -det blir så mkt mer personligt då.. Kul o ha ett hus man kan göra precis vad man vill med...

Ne nu protesterar Noel...

ha de bra vi hörs säkert snart... kram

Datum: 2008-10-01 / Tid: 12:40:29
URL/Blogg: http://johannaandthefamily.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?