Ny säng mm

Ja vi ska köpa en ny säng vi behöver verkligen ha en mindre så 160 kommer passa oss utmärkt..
Har kollat på denna MALM från Ikea, den är svart/brun... 1695 kr !!


O så ska hela sovrummet gå i dessa färger svart/brun o vitt, har hittat en massa snyggt till som gardiner, krukor o kuddar, ska även måla om mina gamla sängbord så kommer dom att passa perfekt...


LJUSÅS UVÅS Bordslampa                        IKEA STOCKHOLM BLAD Kudde


2 lampor av denna sort och givetvis dessa fina kuddfodral från Ikea.... Så fint ihop.. Tror vårt rum kommer bli superfint!!

Så nu ska vi bara hitta en snygg fondvägg åxå. Jag gillar den med björkstammarna, som man sett väldigt mkt nu det senaste men vad gör det, den e ju superfin... Tror den blir fin i vårt lilla sovrum!!

Ohhh ja måste bara tillägga att Noel klarade av vårt höga trappsteg alldeles själv, alltsa han kom ner själv,innan har han bara dykt ner i golvet... killen börjar hitta egna lösningar nu, alltid kul o se...







 

  lina  

det kommer nog bli jätte fint! Visst är det roligt att planera? Sedan kommer Ni ju få hur lyxigt som helst i den nya lägenheten, när flyttar ni? Säg bara till vi har ju lovat att bära haha..

Jag har missat att jag jobbar mån, ons & sön kväll (varför är det alltid så att man tror att man är ledig men så helt plötsligt är veckan full smockad ändå?)A jobbar extra på tisdag å på torsdag är det kalas för W. Men vi fåt höras ikväll och boka in en dag då vi kan se på korten.

Kram kram...

ps...tycker gott att A och G kan sätta upp bordet när vi kommer ut, A kan behöva jobba lite ;-)

Datum: 2008-09-14 / Tid: 10:55:11
URL/Blogg: http://secretmom.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?