ho ho ho ORKEN vart e du....

Jag känner mig slut, helt tom.... Jag vet hur mkt vi har att göra här o jag ogillar läget just nu men fyyyyyy vad jag e totalt orkeslös...
Tim vill bara vara i man famn, lägger jag ner honom vaknar han efter ca 10 minuter, inte långa pauser precis..
O samtidigt känner jag mig lite otillräcklig för de 2 stora underbara pojkarna som går här hemma...
Snart kommer vi in i en bättre rutin hoppas jag..

Bara Gabriel kommer hem kommer jag att bli på bättre humör det vet jag..

mamma har vart här snabbt o kommer tillbaka imorrn för att sova här sissta natten innan flytten..
då får vi käka gott o umgås på kvällen.. :-)

Nu SKA jag ta tag i mitt humör och min trötthet o fortsätta här i hemmet.. Tim e en envis liten kille har jag märkt, mammas trygga famn e det bästa, inget annat duger just nu... :-)

Föresten...... vi ska försöka få tag i en barnvakt.. en som kan passa pojkarna 1-2 helgkvällar i månaden... Någon som känner någon pålitlig tjej???
Blir till att sätta ut en annons tror ja..




  Charlotte  

Jag har en kompis som har en tös på 15-år som har tillbringat hela sommarn med att passa tvillingar på 2 år, hela dagarna och även fixat middag och så till barnen. Hon heter Jenny och är helt underbar med barn. Jag vet inte alls om hon kan eller så men jag skulle ju kunna höra med henne och iså fall lämna nummer till dig om du vill?



Datum: 2009-08-17 / Tid: 17:49:10
URL/Blogg: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/
  lina  

Hej.

Jag har ju Emma, 23 som läser till förskolelärare tillsammans med mig. Hon är fantastisk med barn och har ett tålamod utan dess like, dessutom hittar hon alltid på saker med barnen, lekplatser, pyssel m.m.

Hon är den bästa! kram kram

Datum: 2009-08-17 / Tid: 20:04:53
URL/Blogg: http://secretmom.blogg.se/
  ela  

Hej vännen!

Jag tänker på dig eller er när det är lite jobbigt här hemma, ni har ju trippelt upp. Tre gånger med jobb, men tre gånger mer kärlek och skratt - glöm inte det.

ursäkta för att vi inte har hört av oss så ofta, men vi har fullt upp med jobb, förskola, huset osv. jag var tvungen att åka in med leo till primärvården på sjukhuset i söndags kväll. Han har haft ett skoskav som inte vill läkas och har blivit fullt med var och inflamerat. Det fick bli en pencilin kur på 10´dagar tre gånger om dagen, toppen. Vi ses fram i mot kräftskivan! Skall bli skönt att träffas igen.

Kram krammmmmmm

Datum: 2009-08-17 / Tid: 20:06:16
URL/Blogg:
  tina  

Hej.

Om ni vill kan jag kolla med en tjej som heter Maria ? Utbildad lärare för barn.. En helt underbar tjej som jag absolut tror att ni hade gillat :)

Datum: 2009-08-18 / Tid: 21:28:27
URL/Blogg: http://atina.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?