Måndá

O idag e Tim en månad.... O det firade vi med att ha en natt som i stort sett bestod av amning natten igenom, harregud vad killen äter..
Jag e TRÖTT idag.. inte alls konstigt...

Vi har inte gjort nåt än idag o det ser ut som att det blir en lugn dag, allafall en liten stund till..
När jag sitter o ammar Tim så läser jag åxå i min bok.. Nu e den snart slut, hemska tanke... Men det bästa med att bli så fängslad vid dessa böcker e ju att jag troligen fått intresse av att läsa igen, det gäller bara att hitta lika intressanta böcker..
NÅGON som har ett förslag??

Här hemma e det kaos, det e grejer överallt nu, jag blir nästan på lite dåligt humör när det e rörigt runt om mig, men de e bara att stå ut, för sen när hallen o köket e klart e det vardagsrummets tur, o efter det ska vi ner o röja i stugan, så att svärmor har någonstans att bo när hon kommer senare i höst..

Sen kommer mamma med ännu mer grejjer hit... Kul o få lite sällskap en stund allafall, sen åker ju hon på onsdag till Norge o då dröjer det 2½ månad tills hon kommer hem igen o då bara för ett snabbt besök o sen tillbaka till Norge igen..
Annika flyttar åxå :-(  Till Oslo nu i slutet på september...

Jag skulle inte kunna flytta till Norge bara för att min familj kommer att bo där, det e så litet sammhälle Hemsedal att jag skulle få paniken.. Det finns inga affärer, bara sportaffärer som e svindyra, o en liten sovenirshop...
Alla känner alla o alla vet allt om alla... inte min grej helt enkelt..
Mamma kanske bosätter sig där åxå om hon trivs bra, det e bara att gilla läget o hälsa på 1 gång om året ca.. En resa dit kostar oss som familj ca 8000.. alltså svindyrt. Boende o mat o bensinpengar..
Nej, kan till o med säga att jag hellre skulle flytta till Gotland.. Egentligen har jag tänkt tanken ibland, just för Gabriels familj bor där men det skulle aldrig gå med Gabriels företag heller..
Men visst låter det härligt att kunna släppa taget om Varberg o börja om på nytt...

ne dags att ta o göra oss iordning lite, har fortf 2 pyamaskillar här hemma...








  Anonym  

flyttar ni flyttar vi efter ;)

Camilla läckberg skriver jätte bra böcker.

Vi hörs i veckan. kram kram

Datum: 2009-08-17 / Tid: 14:34:42
URL/Blogg: http://secretmom.blogg.se/
  Karolina  

Ja,ja kom till oss. Skulle vara underbart om ni bodde här.

Datum: 2009-08-20 / Tid: 20:09:12
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?