FULLT ÖS....

Är det här hos familjen Engman i juletider... Har verkligen fullt upp hela tiden, bakar o gör julgodis var o varannan dag, vi har myst, vart mkt hemma o pysslat med olika saker och idag så har granen kommit på plats och VAD fin den är... Det är verkligen julstämning här i stugan, ja det känns ju som att vi bor i en stuga eftersom det är den känslan på "all-rummet"..

Bloggen har inte vart prio 1 nu för ett tag o jag hoppas väl komma igång på riktigt efter nyår.. Jag gillar när det är mkt att fixa o göra o jag har slått in mängder med julklappar o det är så kul.
Barnen är mer än nyfikna på allt speciellt Melwin som faktiskt helt plötsligt kan och vet allt om julen o tomten och försöker göra sitt allra bästa för att få Noel att förstå att om man inte är snäll får man inga jul-klappar.. ha ha 

NOEL han är just nu ett litet minimonster.. ALLT vi gör är fel enligt honom och tycker han något så är han inte den lättaste att få på andra tankar. Han har sina glada stunder och som tur är väger dom fortfarande upp dom mindre bra stunderna. Tur man har andra föräldrar att prata med, bvc och såklart mamma.. Ibland är det hårt och det har jag verkligen fått uppleva de 2 senaste veckorna..

TIM, även kallad Timpan... Han är så GO nu, han skrattar o ler för det mesta han gillar livet och är lugn och tygg. Det ä underbart att få se han LE och SKRATTA så mkt varje dag, det är en glad liten bebis.. Han har bestämt sig för att krångla lite på kvällarna när brorsorna sover sött, då e det minsann han som ska vara med, inte ligga o sova bort den dyrbara tid man kan få på mammans eller pappans goa mage.. I famnen trivs han allra bäst och nu är det väldigt intressant med leksaker, allt som låter är väldigt kul och nya favvon är Melwin, allt Melwin gör är tok-kul..
Och jag är så nöjd att Melwin faktiskt kan roa Tim när jag tex. behöver en dusch eller bara damsuga golven, då tar Melwin på sig det stora ansvaret att sitta brevid Tim o gunga han i baby-sittern..
Att se denna lilla människan utvcklas så galet fort är helt underbart, givetvis är det så med dom 2 stora barnen med men nu händer det verkligen grejjer med Timpan..

Ja vad gör vi annars, det är mkt mys, det ska det vara extra mkt av innan julen, Kvällarna spenderas i lugn o ro på soffaN..

Nårra bilder ska ja bjussa på...

Tim idag 5 månader...



Tjockis.. njaaa lite..




Melwin...



Klär granen...




Julfest på dagis... (förskolan som vissa tycker man SKA säga)



  Sandra  

Du har sååå underbart fina o söta barn! :) Men oj oj Timpan e ju stora killen nu juh!

God Jul till er alla! Kramar

Datum: 2009-12-22 / Tid: 09:40:32
URL/Blogg:
  lina  

härligt att höra att ni är hemma igen :) Vi kommer ut och våldgästar ngn dag nästa vecka :) Kraaam

Datum: 2009-12-29 / Tid: 14:19:58
URL/Blogg: http://secretmom.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?