Ska man ge sig ut??

Sitter här o väntar på att Melwin ska äta klart, han e såå långsam nu för tiden det händer inget han kan sitta med en liten portion i ca 1 timme...
Jag funderar på om jag ska ge mig ut i detta vädret men det måste jag nog så att barnen får röra på sig lite.. Tur de inte e så långt till stranden.. Nu har elektrikerna kommit och även rörmockarna så nu fasen borde dom kunna fixa golvet för oss här..
Undrar vad man ska göra ikväll?? De e inte lätt o komma på nåt.. Men man måste ju inte göra nåt heller bara för att de e fredag.. Men de e klart de e kul o träffa nåra vänner..
Undrar just när Gabriel kommer han skulle komma lite tidigare ida o de e ju kul.. Fast sen kommer ju tråkiga ärenden ta en massa tid..
Noel har fattat tycke för Melwins alla bilar o kör omkring som en dåre, vilket inte melwin e sådär jätteförtjust i.. Tänk vad dom kommer bråkas om saker snart..... Noel e lite mkt för att slåss, de e inget bra men vi håller på o lär, han tycker det att får han inte som han vill så e vi värda en örfil eller vå.. Han e åxå en mästare på att dras i håret.. aj aj aj.. De gör inte lite ont, han släpper inte heller i första taget.. De e inte lätt o veta hur man ska göra..

Nuuuu så e Melwin snart klar.. O vad jag menar med det e ca 15 minuter, men nu kan jag börja förbereda för promenaden.. Usch vilket tråkit väder här e..

  lina  

Ja klart kommer vi =) jag har även en överraskning till dig som jag vet (tror) du kommer bli jätte glad för :)

Datum: 2009-02-06 / Tid: 15:34:59
URL/Blogg: http://secretmom.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?