Trött..

e jag idag, vi har mest slappat tills nu, nu ska jag bädda rent i sängarna o så ska vi äta nåt.. Jag o Melwin har legat på soffan idag under filtar och  med varsinn skål chips medans Noel sov i 2½ timme.. 
Denna dagen e till för att slappa, Melwin e redan bättre efter 3 doser penicillin.. Han e jättepigg nu o leker med ALLT som finns i rummet..
Tänk om det kan bli lite snö... Då ska vi gå ut en stund sen, väntar väl nån timme till, sen e det massor med kläder på o ut o leka lite, det kan ju vara barnens enda chans att få vara i snön, hoppas det lägger sig, allafall en dag eller två..
TVÄTT, TVÄTT och TVÄTT varför tar den aldrig slut, kom just på att sköljmedlet tog slut igår så jag får köra nån maskin utan då.. Ska allafall inte ge mig iväg till stan.  Undrar just hur mkt det blåser ute ser ut att vara en del vind.

Melwin fick en skiva i present och har lyssnat på den 2 gånger nu, det e en skiva där hans namn upprepas flera gånger i låtarna, vad chockad han blev, men jätteglad, så nu e ju Melwin-låtarna jättebra såklart.. Den skivan lär vi kunna utantill snart..
Ne nu e det en liten prins som stinker, bäst att byta blöjjan..

Ha en fin dag alla...

  Ulla  

Hallå där!

Låter skönt att ligga under filten och äta chips.

Hälsa Melwin från oss att vi tycker synd om honom som är sjuk, men han verkar ju ganska pigg ändå.

Tur i oturen att han blev sjuk nu och inte i nästa vecka när han ska ha kalas. Nu får vi hålla tummarna och hoppas på att lille Noel inte blivit smittad.

Till helgen ska vi ner och måla innertak om någon kan ta jouren. Det ska bli spännande och se hur långt de kommit. Tyvärr är en snickare sjuk.

Kram på er allihop.

Ha det så bra i kylan önskar Ulla

Datum: 2009-02-18 / Tid: 16:01:30
URL/Blogg:
  Karolina  

Hej på er



Sitter här och håller på att somna. Har precis varit duktig och betalat alla räkningar. Var bara tvungen att gå in och läsa lite innan jag kryper till sängs. Det är verkligen tuffare när man får andra barnet och inte får så stor chans att sova på dagarna och ta igen all förlorad nattsömn. Men men man vet ju att det blir bättre. Längtar redan nu efter att han ska äta lite mindre på nätterna.



Usch stackars Melwin låter inte alls kul att bli sjuk, men han verkar ha piggnat till fort när han fick pecilinet. Roligt att han tyckte om robboten, det är jätte svårt att välja vad man ska köpa till honom men såg ju hur mycket han tyckte om legot han fick av er i julas.



massa kramar/ Karolina

Datum: 2009-02-18 / Tid: 21:39:58
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?