Jordens Undergång...

Står det idag om på Nyheterna... Skrämmande enligt mig, man vet inte vad man ska tro.....

Jorden går under om bara 3 år... 21 december 2012.. Enligt Mayafolkets kalender...
Den omfattade en enda lång cykel på 5125 år som får sitt slut just den dagen 21 dec 2012.
Mayakulteren som är speciellt känd för sin kunskap av astronomi och utvecklade  kalendrar genom att studera solen, månen och stjärnorna. 
Den 21 december 2012 är det vintersolstånd och det påstås att Mayaindianerna kommit fram till att solen står i en rak linje med Vintergatan. Vissa tror att datumet betyder världens undergång och andra anser att det är starten på en ny epok. På nätet och i flera böcker förklaras olika teorier. Allt från stormar som kommer att utlösa vulkaner till att jorden kommer snurra i motsatt riktning.

Akademikerna fnyser dock åt alla dessa teorier.
- Det finns inte en seriös forskare som anser att Maya-folket sade någonting meningsfullt om året 2012, säger David Stuart på Mesoamerikanska centrat i Austin, Texas till CNN.

Forskarnas fnysningar lär dock inte stoppa spekulationerna. Till hösten kommer till och med en storfilm som heter just "2012". John Cusack spelar huvudrollen som en forskare som försöker stoppa världens undergång. I en trailer ser man en flodvåg slå över Himalayas bergstoppar. Filmen är gjord av Roland Emmerich som även regisserat "Independence Day" och "Godzilla".




Jag vet inte... Vad ska man tro egentligen??
  Karolina  

Hej



Ni är ju väldens gulligast. Massor av bra kläder, Vilken snygging han kommer att bli. Jätte bra med lite olika storlekar även om 62 känns gigantiskt för honom nu, den lille plutten. Jätte snällt att vi kan låna och tack för presenterna. Han kommer så söttt med så pytte små jeans.

Var hos BVC för första gången idag. Vägde 3140, nästan upp ett halv kilo på 1,5 vecka. Växer så det knakar känns det som och 3 cm på längden är nu 51 lång.

Maja fortsätter att vara en stolt stora syster. På dagis hade de sjungt bä bä vita lamm och det var bara hon som hade en lille bror så de struporna måste ju ha varit till honom. Hon hade suttit med världens leende.

Berättade för henne att hon skulle få en kusin till, det är en tjej förklarade hon. Bara så att ni vet. Förstår henne, kan ju behövas någon tjej till, inte lätt att vara ensam tjej med än så länge 4 killar runtomkring.



Massor av kramar till er

/ Karolina

Datum: 2009-01-29 / Tid: 21:51:44
URL/Blogg:
  johanna  

Hej Karolina..

Vilken tur att ni tyckte om det.. Man e alltid lite osäker när man shoppar.. Visst va dom coola jeansen, fastnade för dom direkt..

Å va kul att han går upp såpass, de e i samma takt som mina 2.. 500 g i veckan.. De e inte dåligt, men det måste väl ändå kännas bra för er med att han lägger på sig lite hull.. Kanske får han knubbiga lår så småningom.. ;-) Ha ha va kul me Maja.. kan se henne framför mig gå o klappa Axel på pannan o se så där stolt ut.. Söta tjejjen..

Ja.. de e rätt många killar nu så en tjej hade inte vart helt fel.. ha ha men som ja alltid säger.. ja tror de blir en kille till.. :-)

Lova o höra av dig så fort du vet om ni kommer nästa gång jesper e långledig. Hoppas hoppas vi håller tummarna här som bara den, gabriel har så mkt nu och med mitt jobb åxå så har vi jättelite tid över, kan nog inte åka till Norge heller o de e lite sorgligt tycker jag, men tiden finns inte ibland.. Nu jobbar jag min sissta natt o de känns skönt, långledig sen igen, underbart schema..

ni får ha de så bra, kul o höra från dig igen.. Saknar er här nere... kram kram..

Datum: 2009-01-29 / Tid: 23:54:18
URL/Blogg: http://johannaandthefamily.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?