Rörigt värre...

E det just nu i mitt huvud, har massor att ordna men min kropp orkar inte, den har sagt ifrån o idag ska jag vila, ta hand om mig själv + Noel såklart o bara vara hemma o tillbringa tiden i soffan eller på golvet i Noels rum..
jag har vart lite dum o ansträngt mig men så e de ju, jag kan inte bara ligga på soffan när jag e hemma med barnen, man vill ju hitta på något med dom o inte låta dom sitta framför Tvn en hel dag..
Men nu mår jag INTE bra, det känns skitkonstigt i ryggen, jag har ont i benen, svullen o vatten i fötterna o ont tom. i mina armar.. Inte så bra.. Gabriel har förbjudit mig att ens vika tvätt idag..
Hoppas bebis vill ut snart...

Noel e åxå sjuk, hans infektion i ögonen blir inte direkt bättre, idag var han jättekletig i båda ögonen o fransarna var "ihoplimmade" av var imorse, så först fick man blöta ögonen p honom, sen tvätta med koksalt o efter det försöka torka bort klumparna, stackars... Näsan rinner ordentligt men han e glad och feberfri..
Konstigt att vi skulle vänta o se om han skulle få det från Melwin, det hade vart bäst att behandla honom samtidigt då hade han inte haft detta nu, o har vi riktigt otur så får Melwin det igen nu..
Vi e väldigt noga med att tvätta händer o byta handdukar ofta..

Ska försöka fixa bloggen lite idag, ligger ändå bara på soffan med datorn i knät, men när Noel sover sen ska ja lägga mig o läsa... Jag skulle kunna sträckläsa böckerna men de går inte som småbarnsmamma, tiden finns inte till det..

I eftermiddag ska vi hämta soffan, hann inte med det i helgen o så ska vi köra lite lådor från mamma, som vi ska förvara här..
Noels o bebisens säng ska hämtas på babyhuset åxå... Noel har hittills sovit i sin resesäng, men med riktig madrass såklart..  Nu ska han få en ny vit o fin spjälis..

Ja jag skulle kunna fixat en massa idag men nu ska jag slappa tills Gabriel jobbat klart...  Imorgon tror jag att vi ska baka här hemma... Tänkte fylla frysen med bullar så man har det när bebisen kommit, räknar med en hel del besök då.. Eller man vet ju att folk kommer hit o vill titta på den nya familjemedlemmen... Då e de skönt o veta att man har fika hemma.. 

Ne nu ska ja lägga in lite bilder från veckan som varit...

Ha en fin dag alla...









Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?