Fööör tidigt...

e de just nu.. fy va Noel e morgonpigg, inte alls kul jag hade legat kvar minst 2 timmar till om ja fick men de var bara att stiga upp, jag fick sovmorgon igår o ida e de pappans tur... Önskar helgen hade fler dagar..

Igår hann jag inte direkt sitta vid datorn så mkt, så därav inget skrivet i bloggen.. Åkte in till stan vid 11 o var hemma igen kl 18 Gabriel jobbade o vi andra var o fikade med mormorn... Sen slappade vi på eftermiddagen i soffan o kollade barn-tv.. En väldigt lugn lördag, mest för att Noel har sån himla hosta IGEN.. Jag blir galen snart nu var han ju pigg o kry i några dagar o så blir han jätteförkyld igen va e de som e fel.. Det e verkligen jobbigt men de e bara att hålla på o kurera nu med Näs-spray o Hostmedicin.. Vi har vart sjuka till o ifrån sen vi flyttade hit kom vi fram till igår när vi pratade om det, kan det vara nåt i lägenheten.. SKA BLI SÅÅ GOTT O FLYTTA HÄRIFRÅN..

På kvällen igår hade vi bara mys, vi hade Taccos framför tvn o kollade först på Wild Kids och sen  Melodifestivalen, Melwin fick sitt lördagsgodis o ja o Gabriel åt varsinn Hulken-isglass..

Senare satte vi på en film som verkade helt sjuk, jag somnade typ direkt men de var jag inte ensamn om gabriel sov han med så vi snarkade ikapp här ihopklämda i soffan, de ska bli skönt o ha ett par fotöljer sen när vi flyttat...

Idag ska vi till stan på några ärenden.. Först ska vi till Rusta o se om dom har någon mörk bets, till våra sängbord.. O Gabriel ska fixa lite smågrejer o så ska vi köpa lite tomkartonger..
Allt fix ska vara klart innan vi flyttar, så idag ska jag börja med Sängborden o sen ska Apotekardisken bli vit.. O så tror jag att jag kommer byta handtagen åxå..
Sen ska vi packa allt som inte används o så ska Noels skötbord o säng ut på blocket samt 2 st stolar..
2½ månad känns länge men de går såå fort o så vill jag ha det mesta gjort innan jag blir stor o klumpig.. så nu ska här sorteras, köras till dumpen, o lämna tillbaka saker som man har lånat o så ska kläder sorteras o sen skänkas, jag har tex massvis med kläder jag aldrig kommer att komma i igen dom behöver ju inte ta upp en massa onödig plats.. Så här e lite att fixa med, lerkrukor ska shoppas åxå, stoooora o så ska dom målas, de e sånt som e kul o göra nu när våren kommer.. Frön ska jag så nu i April så e dom lagom att sätta ut i juni..

Gabriel ska få kontor, ett riktigt kontor VA SKÖNT, då slipper vi ha alla papper o en miljon kontorsmaterial här hemma..
Igår fick jag en bukett Tulpaner från Gabriels kollega, bara för att han tyckte lite synd om mig när Gabriel jobbar så mkt i perioder.. Det var gulligt tycker jag.. Jag blev allafall jätteglad..

Så kvällen igår var lugn o skön de var längesen vi hade en myskväll o somnade på soffan båda två...

Igår började jag få så himla ont på vänster kind, o det sitter i än, e nästan lite orolig nu, det känns som ett jätteblåmärke men det syns ingenting, de gör bara väldigt ont, vad kan det vara.. Det börjar liksom under ögat och bort mot örat o ner mot munnen, jättekonstigt.. Hoppas det går över snart, annars får ja nog ta o kolla upp det..
De e ett tag kvar tills vi ska till mödravården den 2 :A April ska vi dit o de e kanske lite länge o vänta men vem vet det kanske går över...

Tur att affärerna inte har öppet förrän 11 idag, då kan man ligga extra länge på soffan idag o slappa.. Melwin sover fortfarande, han var vaken nästan hela melodifestivalen igår..


Här e lite blandade bilder...

Noel dansar..




Melwin har slocknat i bilen..



Noel äter taccos..



Melwin äter taccosbröd.. Lite stor bit...



NÖJD e jag med ljusstakarna ja hittade på loppisen...



HALV SJU imorse...



JO... när vi flyttar ska vi skaffa kanin till barnen..


Tycker dessae så himla söta.. Men vi har inte bestämt vilken ras vi ska ha ännu, helst en som inte har ont av att vara ensamn.. Samtidigt e jag lite sugen på en Nymfparakit, en sån som mamma har, han e störtskön den pippin...
Vi får se vad de kan bli, Melwin vill såklart ha kanin..
Katt eller hund blir det inte i vår familj, allafall inte ännu..

Ne... Dax för blöjbyte nu.. De känns på lukten kan ja lova...

Ha en bra sönda..

  lotta  

Vilka fina ljusstakar!

Datum: 2009-03-15 / Tid: 11:45:04
URL/Blogg: http://lottajohansson.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?