Ännu en tidig morgon...

Ja fy, Noel har vart vaken ett tag, va e de me han? Melwin sover gott där uppe... men Noel han springer omkring o klättrar på allt, dansar, slänger leksaker o e allmänt superpigg...
Hoppas verkligen det blir bättre nu när han får ett eget rum, mörkläggningsgardin.... Har ju inga som helst persienner eller rullgardiner här i dessa konstiga fönster, funderade på o köpa när vi flyttade hit men nu e ja glad att vi inte gjorde, vi har inte bott här så väldigt länge..

Igår... Efter att jag duschat o piggnat till gick vi ut, inte så väldigt långt orkade inte kännde att varenda steg var jobbigt men vi var här runtom...
Barnen lekte, o hade kul allafall... Jag jagade mest Noel som varken lyssnar eller stannar när man e utomhus.. (nu e det jäkligt tur att vi bestämt oss för syskonvagn).. Vi hällde upp vatten o såpa o städade Melwins cykel, sen skäljde vi den o höjde sadeln o styret.. Melwin sa att han inte ville ha stödhjul, men ett litet tag till får dom allt sitta på..
Nu ska bara däcken pumpas o så ska hela cykels sprayas med 5-56... Sen e den redo, för i sommar kommer den troligen användas mkt, för nu kan han cykla riktigt bra...
Efter att vi städat cykeln åt vi varsinn glass o så gick vi in igen, o då hade det börjat bli lite mulet ute..

(tog bilder, dom kommer sen..)

Noel var såååå trött, så jag la honom.... Han somnade typ på stört.  Jag o Melwin började med maten, Jag skalade potatis o melwin skar tomater o gurka.. jätteduktig e han...
Sen kom Gabriel hem... han skulle mest bara hämta upp Noel o sen åka på ett möte i Derome.. Han hämtade Noel så att jag o melwin kunde få lite lugn o ro här hemma..
Vi satte igång med baket, som vi samtidigt hade middag på spisen, kassler, potatis o sås...
Vi bakade silviakaka i långpanna... Massa gott blev det.. O jag hade nästan glömt hur smidigt det var att baka i långpanna, på fredag blir det troligen mer bak men då blir det kärleksmums.. Har ett superrecept...
Först måste mina bakgrejjer fyllas på, det börjar tryta nu..

När Gabriel o Noel kom hem var maten klar, så vi satte oss direkt... Det var längesen jag åt kassler o de e ju såå gott.. Ska till Willys o köpa mer, var ju i bladet denna veckan..
Sen var det dags för Noel att sova igen... O Melwin fick vara uppe, vi provsmakade kakan som var såååå god... O sen somnade han på soffan.. De e så kul för melwin säger att han inte e alls trött o så har han somnat nu på soffan 2 dagar i rad..

Igår blev det inget packande, Gabriel köpte kartonger o längre än så kom vi inte... Var inte alls på humör... Men nu tänkte jag faktiskt att jag skulle försöka få ihop allafall 3-4 lådor..

Sen tänkte jag åka till stan.... Kanske ta en fika med barnen o mamma på Herbert´s... Känner inte alls för att jobba 2 nätter till nu... Jobbigt ju.. Men snart kommer ledigheten..

Satt igår med min data i sängen innan jag skulle sova o hittade en massa snyga tyger på Ikea... Vissa kostar ju bara 19kr/metern... De flesta kostar 49kr o de e ju superbilligt..
Ska verkligen dit o handla tyger..
Nästa projekt e ettspjälsängs-skydd... Spännande, kanske till o med ska till HEMA idag o fixa tyg till det.. Vet bara inte vad jag vill ha för färg..

Jag har vart lite dålig med bilder det senaste.... Men det kommer..

Nu ska jag planera dagen... Har för mig att Melwin ska ha hörselkontroll idag, men jag hittar inte lappen så det blir att ringa neptunuskliniken så fort dom öppnar idag o höra vilken tid det var..

ha en bra onsdá ala, ida e allafall jag på bättre humör... :-)







Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?