Bättre dag idag, "kanske"

Ja Noel och Gabriel kom hem vid 12-tiden igårnatt..
Dom kunde inte hjälpa oss så mkt, dom kollade allafall honom så nu vet vi att han har en virusinfektion i kroppen, tydligen inte så snäll en.. Först trodde jag att det kunde vara nåt allvarligt eftersom det dröjde lite, samtidigt som man tycker det e lite konstigt att dom inte kunde göra nåt, när han i stort sett skriker hela tiden tycker jag det är skönt att han inte var svårt sjuk, för man började undra, för han ser jättesjuk ut.

Så natten har väl inte vart den bästa, Noel har låtit i stort sett hela tiden, och Gabriel har sprungit upp hela tiden, Tim har ätit en hel del inatt, så jag har ammat honom.. Jag tyckte själv att jag kunde ta Noel inatt men det fick jag inte, Gabriel tog honom o nu gissar jag att han e ordentligt trött på jobbet, så idag ska jag se till att ha middag klar när han kommer hem i eftermiddag. Så vi bara kan lata oss ikväll.. 

Idag kommer en gubbe från vattenverket och ska byta något här på vattenmätaren, sen ska jag fortsätta här hemma... Jag började putsa fönstren igår, sååå jäkla skitiga efter stormen dom e helt flammiga, så igår tog jag fönstren i vardagsrummet både insida o utsida, nu har jag bara 8 fönster kvar.. MEN jag har hittat ett superpapper, det e lätt att torka fönstren med och det blir inte så lätt märken el ränder efteråt. Sen om vi orkar ska vi försöka få upp någon tillsvidare-gardin i vardagsrummet, har inte hittat nån bra ännu, det e svårt eftersom vi har den fula bastupanelen i bakgrunden, så en vit tjockare gardin vore perfekt, men jag har bara hittat svindyra sådana, typ 300 spänn / längd, o hit måste vi ha minst 6 längder, så NEJ.. Jag lägger inte ut 1800 spänn på gardiner... Icke...
Sen MÅSTE jag moppa golvet eftersom Noel går och dregglar konstant måste vi åxå hålla rent, hans bacilusker finns väl överallt och vi vill inte att Tim ska bli sjuk, inte nu han e föör liten.. Kanske bra att man ammar helt ännu, då har han allafall lite bättre skydd..
Sen ska jag försöka få ordning på lite foton så att jag kan framkalla lite bilder, eller närmre 1000 bilder tänkte jag beställa.
Så kan jag börja med barnens böcker på allvar, tycker det vore ett bra kvällsnöje.
Noels bok e åxå dåligt ifylld så den ska jag fortsätta med åxå..
Det kanske kan vara kul för dom när dom e äldre.
(om inte annat när dom själva ska få barn)
Tänk när man ska bli farmor, ha ha ha de e lååååång tid tills dess..

NJA.. jag har en del att göra idag iallafall, men det e skönt, för vi ska ändå hålla oss inomhus, Noel måste bli frisk.. Det svåraste e att hålla isär han och Tim, de e inte så lätt för han att förstå, men vi gör så gott vi bara kan..
Usch, de e jobbigt när ens barn e sjuka.. Vi får helt enkelt hoppas det blir bättre snart enligt doktorn skulle det snabbt försvinna..

Ha en fin dag alla...



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?