Hemmadá!!!

Ja idag kommer bi en sån där långsam hemmadag, men men jag e fast besluten att jag ska få mycket gjort óch det sk städhumöret är på topp, OCH DET E INTE OFTA!!
Här ska rensas i garderoberna, hemmet i övrig är iordning så nu ska här sorteras kläder o grejjas, kommer bli bra tror ja...

Igår fick Tim inte i sig någon mat, eller jo.. Flaskan han åt vid 13- tiden kom upp igen sen var det kört, alla flaskor kom upp som kaskader igen, vi testade tom. att ge lite vatten med apelsinsaft för att han skulle tycka smaken vara god o dricka för den sakens skull och det gjorde han, men det kom åxå upp igen..  ALLT kom upp igen men han var inte slö, matt eller direkt påverkad men vi höll kollen... Vi fick i han lite Vätskeersättning innan vi skulle sova o då tog vi även tempen o det var ingen fara, men nojjig som man e ställde man klockan på 02 för att kolla läget med Tim då... Alt var bra  han sov gott.. Han hade kissat i blöjan o då lät vi honom sova vidare..
Tidigt imorse kl 06 gnällde han efter välling, gjorde en flaska och den fick han behålla... SKÖNT...
Då kanske det inte var så farligt men man ser värsta senariot framför sig, att behöva åka in o få ge dropp mm mm.. Så var det med Noel men han hade åxå hög hög feber. ja ja nog om de orolig blir man.. Ger en andra flaska nu o hoppas att den behålls den med..

För övrigt så spenderades mesta delen av dagen i soffan, tvättadeo röjjde lite sen la man sig där igen, trötta barn o trötta föräldrar, vi köpte 2 nya barnfilmer o dom var kanon..

Ja nu håller jag på o pratar med BVC om Noel o hans kliande o dåliga mage.. Så nu får vi se om det äntligen kan hända grejjer..

Ne nu ska jag skörda min farm sen e de dags att börja här hemma...

Ha en bra dag...
  Helena  

Riktigt snygg blev bloggen. Jag blir jättesugen på att låta samma person fixa till min. Väntar lite bara så jag har lite kort på bebisen att lägga in. Synd att du inte kunde följa med till Gekås idag, det var hur lugnt som helst, nästan inget folk alls, men det får bli en annan gång!

Kram

Datum: 2010-02-08 / Tid: 17:49:40
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?