Första nätterna på jobbet...

Har gått bra, jag e inne på min 2.a natt nu.. Känns helt OK så detta ska nog gå bra...

Imorse hämtade Gabriel o barnen mig o vi körde hem, jag tog med mig tim in till sängen o somnade gott, 2 timmar sov Tim på mitt bröst o det var härligt att kunna snusa på honom efter att vart borta en natt, myyyys...
Jag blev väckt kl 15.3o av barnen o mannen som hade vart iväg o grillat korv o åkt pulka med Johan o Helena.. Skööönt att få sova 7 timmar i sträck efter ett nattpass..

Gick upp o tog med mig Tim i duschen sen duscahde även de stora pojkarna för ALLA luktade rök..
Snart efter det kom Johan o Heena o med sig hade dom massa god mat som Gabriel o Johan fixade iordning. Det blev en lyxmiddag till slut, riktigt gott var det, Tusen tack igen... :-)

Efter maten gick klockan fort, o Helena körde mig till jobbet.. Tack för det åxå!!!

Dagarna som har passerat har vart lugna. Vi har vart hemma mest o tagit det lugnt, Gabriels bygge står stilla nu eftersom det vart för kallt så han har vart hemma en hel del åxå, riktigt mysigt o få så mkt tid tillsammans..

Tim han utvecklas i rasande fart just nu, han är en Stark pojk med mkt vilja, men ändå fortfarande lugn.. Nu e det mycket nytt för honom som händer nämligen... MAT.. ha ha det e så kul o prova olika pureér och gröt. Han e inte så förtjust i mat-pureérna men gröt äter han väldigt bra en stor portion om dagen o lite fruktpuré efter det.. Mumma..
Nästa vecka ska vi till BVC o väga o mäta igen alltid lika spännande... Nästa vecka blir Tim 6 månader, vart tar tiden vägen??? Känns nästan overkligt..

Nu i veckan händer inte heller så mkt har lite småsaker att fixa annars e det ugnt, tänkte baka en massa kakor nån dag.. Och så ska det bokas en fotograf till i Februari, ska bli himla kul.. :-)

Vi ska åxå planera Hemsedals-resan igen i Mars, ska bli riktigt kul o åka skidor nu efter så många år, får se om jag ska hyra här i stan eller där, det e säkert mkt dyrare där uppe.
Melwin fyller ju snart 5 år och då ska han få ett par skidor i present, det är ju en himla bra investering, vi har ju 2 små som kan ärva dom sen.. :-)

Näe nu ska ja kolla lite Tv och datan, ska även förslka ta tag i alla bilder som ligger på datan o tar plats dom ska sorteras och sen föras över på en extra hårddisk vi har köpt till det..
Det kan nog ta tid för det ligger otroligt mkt bilder här på denna datan just nu o så ska det inte vara tänk om den skulle gå sönder... Hemsk Tanke..



Ha en trevig lördag alla...







Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?