Trött mamma...

E jag idag efter att ha jobbat en hel natt... phuuuu... Alla 3 barnen e hemma hela dagen så det e bra att hålla sig vaken, jag kan ju säga att barnen får lite lyx idag, nu fick dom varsin skål med chips o kollar på film i Melwins rum.. Allt för att få lite lugn o ro... Men det e endast 2 veckonätter på 6 veckor så detta ska jag nog klara av.. :-)

Sitter faktiskt här själv med en skål chips!!

Nu var det längesen igen, ursäkta för det det har vart en hel del nu det senaste och jag har inte kännt för att blogga, dessutom har Photshop krånglat o då e det inte kul när man inte kan fixa bilderna..

I söndags skulle jag fixa ett kollage till Olivers födelsedag, men jag fick bara inte ordning på det... Så då la jag ner allt, för sån e jag, skiter sig en sak, skiter sig allt...

Helgen här har vart superlugn o skön, mycket soffhäng...
Vi har ätit gott, kollat mkt på Tv´n vart ute och bara umgåtts, i söndags fiskade Gabriel o Melwin med Johan o jag o Noel o Tim fick besök av Andreá, Filippa o Ebba...  Mycket trevlig dag :-)

Vi har åxå bestämt oss för att köpa en katt ifrån Allingsås, Den är ännu inte född, men jag vet massa om den, det är en 100% norsk skogskatt en hane ska vi ha, pappan är en känd Norsk skogis som heter Chili och är värderad till 65 000 (för en katt?????? galet)

Mamman ligger stor och tjock och ska föda när som helst och då får jag besked direkt... O Vi e dom som ska få välja först, på ultraljudet visade sig vara 7-8 kattbebisar... Kommer bli svårt.. '

Så i slutet på Mars e den klar, 10 veckor ska hanarna vara innan man får hämta dom.
Men det kan vara rätt skönt o ha den tiden att förbereda sig på, köpa lite fina saker o fixa här så allt e klart, ska ha minst 2 klösbrädor, fasen, katten ska INTE klösa  sönder vår soffa..


Hmmm nja hade nog inte så mkt mer att skriva om just nu, det e tomt, trött och tomt... Jag har heller inga roliga bilder att lägga in, det e sällan jag lägger in bilder på min lilla rosa...

Ha  en fin dag alla, här ska det slappas...
  Karolina  

ÅÅÅÅÅå, en liten skogis. Vad avensjuk jag blir. Våran lille, eller ganska stora Tor var ju skogis. Hämtade honom i Bollebygd när han var 10 veckor och helt underbar. Klöste aldrig sönder en pryl men älskade att leka aport och sprang allt vad han orkade efter påsförslutarsnoddar och krachade in i väggen för han han inte stanna. Blir nästan lite ledsen när jag tänker på honom, det var ju bara 2 årsedan vi var tungna at säga hej då till honom.

Kommer och kelar med eran lille bus sedan.



massor av kramar

Datum: 2010-01-27 / Tid: 08:16:55
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?