Kålmården...

I onsdags förra veckan satte vi oss i bilen kl 05 på morgonen o körde mot Kålmården..
Melwin o mormorn åkte till Strömstad så det var jag, Gabriel o de 2 små barnen.. Med på resan var även 3 andra familjer, vi mötte upp vid Brahehus för att äta frukost..

Sen åkte vi till djurparken o började med Safariparken, det tyckte Noel var riktigt häftigt.. :-)
Efter det parkerade vi o gick in på Tropic-center.. Det var även det en upplevelse, barnen gillade att man fick gå fritt bland apor o fåglar.. Krokodilen var ENORM eller det var 2 stycken Alligator den ena större än den andra, där stod jag ett bra tag.. ;-)

Fiskarna o hajarna fick mycket uppmärksamhet av barnen åxå..

Sen var det dags att vandra in på själva djurparken, började med en enorm uppförsbacke, sen gick vi runt där inne, kollade på djuren, åt god mat o kollade ännu mer på djur, Noel han älskade detta, säkert gillade han lite o ha mamma o pappa lite för sig själv åxå..
Delfinshowen tog vi i slutet och vi fick garanterat dom BÄSTA platserna eftersom vi stod allra längst fram i kön, där stod vi i 40 minuter o väntade och det var helt klart värt väntan, vi fick ju välja platser först.. Vi satte oss precis längst ner, men ja valde 2:a bänken då jag inte visste hur Noel skulle reagera, där fick man komma nära delfinerna och dom skvätte vatten på oss vilket var väldigt poppis för barnen..

Vi hade en underbar dag trots värmen - 30 grader.. Tur man hade en extra klänning med sig så man kunde byta.. Vi stannade tills dom stängde o sen körde vi hemmåt, vi mötte upp Ela, Mikael o Leo vid en restaurang o käkade innan vi körde sissta vägen hem..

Här kommer lite bilder från dagen...

Vi hade picknickkorgen med oss med god frukost..



Underbar utsikt...



Noel tittar på djuren i safari-parken..



Lite djur :-)























Inne på Tropic-center..











Häftiga e dom...







Bläää..



Maffig som attans..







Papegojja..



En mkt intresserad kille..



Timpa tyckte mest om alla färger tror ja..



Usch!!







En del av gänget..



Dom har inga dåliga tänder...















Sååå nöjd..











Ganska mkt slit i backarna...



Här stod vi länge o skrattade..











Leo var go o glá







Bilderna från Delfinshowen blev inte så bra, men vill visa allafall, ljuset där inne var konstigt så vi filmade istället..
































Har givetvis massa fler bilder, men detta får räcka för nu...

Kålmården var helt fantastiskt, det bästa tycker jag e att man verkligen kommer nära djuren o har chans att se ALLT, vargarna o snöleoparden var inte så lätta o se dock...

Tack alla ni som var med för en underbar o rolig dag... :-)



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?