Härliga dagar!!

Ohh ÄNTLIGEN har vi vart på stranden med barnen, nu kan dom ju vara i och leka o gräva o bygga slott o allt vad dom gör, ALLTID vid vattnet..
Nu e det ju jätte-varmt så vi har vart nere 2 dagar o badat o första dagen var vi där lite längre.. O jag har åxå badat.. Låg i o lekte med barnen ganska så långt ut igår säkert en 30 minuter.. O det var skönt även när man kom ut så vattnet gick till midjan, Melwin o jag busade o lekte vattenlekar o hade riktigt kul..  Noel o Tim var inne på det grunda med mormorn...

När vi inte har vart på stranden så har vi hållt på med verandan, men igår körde jag fullständigt slut på mig själv.. FY FAN.. Jag o mamma var så trötta så vi fick helt enkelt sluta..
DEt e svin-tungt o stå med en kofot och dra upp gamla brädor, sen ska man ta bort all rostig spik åxå, inte en enda spik följde med brädorna upp, så då får man gå med hammre o dra spik i en evighet o det e INTE lätt med långa, rostiga spikar som sitter som järnet..
Alltså jag e ingen klenis, men igår efter ca 3 timmars slitgöra gav jag upp.. Jag vill inte se en kofot eller hammare mer..

MEN jag o mamma kan vara stolta att vi gjort nästan allt underarbete.. Så nu låter vi dom starka männen fixa resten.. Det e inget kvinno-göra.. hua..

Det känns dessutom för jävligt i kroppen idag.. Jag har valkar o blåsor i händerna, och sår här o var och min rygg den e inte att tala om, känner mig krokig, men igår la jag mig raklång på verandan o sträckte ut, så det knakade.. Känndes lite bättre, men halva delen e liksom svullen.. ja ja,  nog om det...
Vi har gjort vårt, mitt jobb sen e o sätta upp växter o fixa utemöbel o då ska vi ha fina dynor o en vaxduk med..  (lite mer för mig)

Här kommer lite bilder från stranden ....











Och här e verandan, första delen e lagd nu... (vi har valt en "räfflad" bräda lite brun-aktig, känns lyxig att gå på )



O här e den delen vi slet med igår.. Tänk er att på varje bjälke satt det spik var 3:e cm och på vissa var det dubbla rader..


  Helena  

Vad ni e duktiga. Slitsamt jobb, men snyggt blir det med den nya trallen. Härliga bilder från stranden. Skönt för barnen att kunna plaska i vattnet. Svea sov i sitt tält i 3h i tisdags. Jätteskönt för mig =)

Kram

Datum: 2010-07-01 / Tid: 11:49:31
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?