Grey´s kväll nr 2...

Ja nu laddar jag, jag hoppas hoppas nu för guds skull att mina skivor funkar.... :-)

Och så har Andréa o Jonas hjälpt mig o laddat ner sässong 5 och det som hittills har släppts av sässong 6 i USA, tack SNÄLLA jag e överlycklig!!!
Snart e jag ifatt o då kan jag ÄNTLIGEN prata om Grey´s med alla andra som tittar...

Ser  nu först på halv ått hos mig. Melwin kollar alltid på det innan han lägger sig, han tycker det e kul o de gör vi med.

Dagen har gått bra här i sjukstugan, Melwin har legat på soffan precis hela dagen o Noel har inte vart mkt bättre han, Tim har vart sådär.. Han börjar nog bli på bättringsvägen nu, skönt...
Den masken gör STOR nytta...  O jag ger den 3 ggr per dag både Pulmicort o Airomir o han andas in den väldigt bra, han skriker men de e nästan bara positivt för då tar han djupa andetag..

Så vi har inte fått gjort så mkt idag, en väldigt lugn o långsam dag..

MELWINS arm ser jättehemsk ut, det ser ut som att han e värsta muskelbyggaren, den har svullnat upp till det  dubbla o e illröd, jag var tvungen att ringa till BVC o höra om det var normalt o det var det, men dom skulle ändå skriva upp att han reagerade såhär.
Passade åxå på o be om ett recept på Alvedon på STOR flaska..
Här går det åt en hel massa Melwin som tar 10 ml 3-4 ggr per dag, Noel tar 7ml 3-4 ggr per dag o Tim tar 5 ml 3-4 ggr på dag... Hoppas vi slipper snart...

Nu ikväll har vi ätit köttbullar, potatis sås o kokta morötter, riktigt gott var det o sen åt vi glass, det blir mkt glass nu.. Noel äter typ ingenting, han vill inte om han får bestämma vill han bara ha välling, inte glass o inte ens godis..
Några chips kan han pilla i sig o de e ju alltid nåt..

Har lite foton o så men den stora datorn ville inte starta idag när jag ville så jag får ta det imorrn...
Fotade Melwins arm åxå så jag ska visa hur den ser ut, inte konstigt att han fått feber o legat på soffan dessutom så är armen varm som en spisplatta... Stackarn...

Nehepp nu e de dags för GREY´s wiiiiiii....




Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?