Jobbig natt..

ohhh Igår-kväll vaknade Tim när jag o Andréa just sett klart filmen o var ännu sämre.. :-( Han har nu börjat krupp-hosta o snorar som bara den, ännu har han vart feberfri..
Jag fick gett han host-medicin + astmamedicinerna pulmicort och airomir i masken o näsdroppar, han blev lugnare efter den o somnade gott om efter ett tag. MEN vid 01, började det igen, o han har hållt mig vaken i stort sett hela natten..  Kl 02 började Noel gallskrika, då hade det hänt en olycka i blöjan så det var bara att gå upp o byta den.. La honom igen i sin säng men efter ett tag kom han in till oss..
Tim har fortsatt hostat hela natten o det har vart riktigt jobbigt. Samtidigt som han har vart jättetrött så har han vart gnällig för att hostan gör ont.
STACKAREN!
Nu e han vaken o ganska OK, han hostar då o då och näsan e rinnig..
Tror han kommer sova väldigt snart igen men först ska jag medicinera..
Melwin sover ännu, men han vaknar väl snart, jag ska allafall passa på o vila mig på soffan en stund nu när jag lagt Tim igen..

Kommer vara hemma idag allafall, ska inte gå ut alls med Tim, Noel o Melwin får nöja sig med trädgården.
Jag skulle egentligen haft Lina o barnen här på besök, skulle ätit lunch o så, men det e inställt nu för Tim kan ju smittas.. Usch.... INTE en till sjukperiod...

Mannen kommer iallafall hem i eftermiddag o e hemma hela helgen, man får hålla allt man har på att han inte ska bli sjuk nu... De e ju operation på onsdag..

Ne.. nu e de dags för 2:a omgången välling idag, sen ska jag slappa nån timme o så får vi se vad man kan hitta på med de 2 stora barnen..
Vi köpte rabarber för ett tag sen så en paj vore inte helt fel..

SÅ.. nu får vi se om helgens planer går att utföra...
Vi ska grilla med Michael, Jaqueline o barnen sen på söndag ska vi åka med Andréa o Jonas på familjedag i GBG-hamn.. Detta vill man ju inte missa, så nu hoppas jag att vi kurerar oss snabbt o att inga fler blir sjuka..

Återkommer med bilder senare..


  Karolina  

Jesper skulle ha flyttat hem till Karin förra fredagen med blev förkyld. Så han stannade hemma ett par dager till för att inte smitta henne. Men flyttade dit i tisdags. Kommer hem lite grann men mest ute så att han kan hålla sig så frisk som möjligt. Kommer ut och fredasmyser idag men ska hålla distans. Det vore så himla tråkigt om det blev uppskjutet igen. Får inte bli så.

Så jobbigt med krassliga barn som inte kan sova. Det är så synd om dom och så lite man kan göra. De kan ju verkligen inte förstå.

Maja fattar ju men avskyr att vara sjuk så så fort man frågear henne om hon känner sig febrig eller om man vill känna på henne så sjäger hon att hon inte alls är sjuk. Hmmm som om det skulle hjälpa. Avskyr all typ av medicin med. Har nog bara gett henne näsdroppar någon enstaka gång. Nu när hon är tät i snäsan och tycker att det är jobbbigt när hon ska sova så pratar vi om näspray och hur man tar det och jab hämtar och ska precis ge henne då hon kommer fram till att det nog inte är så farligt i näran ändå. Hur tät hon är är.

Och jag hoppar gärna över att ge henne om det inte är ett direkt måste.

Tur att hos sällan är jätte tät.

Lägtar efter sommare här med.



kram

Datum: 2010-05-07 / Tid: 14:26:30
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?