Tidig morgon...

kl 06 slog Tim upp sina underbara blå...
Ohh trött man e då.. Men de va bara att gå upp o nu sover han igen sen 40 min tillbaka.. :-) Nu e Noel vaken o kollar på Elias o vännerna o jag väntar på att installations-gubbarna ska komma o installera vårt Viasat.. :-) Kommer bli grymt med alla kanaler..
Nu kanske man kommer ha något att se på..

Igår åkte vi till tandläkaren med Tim, allt såg fint ut nu, han var ordentligt svullen och hade ett blåmärke på tandraden o så hade han slitit av den där strängen, det var därför han blödde så himla mkt. Skönt att ha gjort det iallafall.. + att jag ringde försäkringsbolaget o sa vad som hänt ifall det blir skador i framtiden.

Andréa som körde oss frågade om vi ville hänga på dom hem, o det ville vi... Vi fikade o barnen lekte.. Gabriel o Melwin kom sen o vi bestämde oss för att stanna o käka, Jonas köpte mat på hamnkiosken.
Vi satt ute o käkade o barnen lekte hela tiden på lekplatsen.

Efter mat så åkte vi in till staden, hämtade ut parabolpaketet o handlade lite så att jag klarar mig nu när mannen e borta.

Vi kom hem o nästan direkt var det läggdags för de små..
Ja satte på kaffe o slängde mig på soffan o kollade Tv... TYVÄRR det allra sissta avsnittet av det asbra Andra Avenyn, SUR jag blev när jag förstod att det var slut sen.. FAN!!!

La mig ganska så tidigt så jag kunde få lite sömn, nu när man vet att Tim vaknar mellan 4-5 varje natt o krånglar..

Somnade som vanligt snabbt o sov som en stock... TRÖTT e jag..

Idag ska vi nog gå till lekplatsen, så barnen får leka lite med Andréas barn.. Tänkte även ta med engångsgrillen isf o grilla lite korv till lunch.  Jonas hämtar Melwin på dagis idag, tack snälla han för det..
Tim e lite hostig o förkyld idag så jag får klä honom varmt, får väl ta på strumpbyxor under.. Hade faktiskt vart skönt o ha en fleecedress även nu..
Får se om jag kan hitta någon på nätet för i stan finns det inga, vill ha en lagom tjock, ingen som e alldeles för varm, för på sommarkvällarna kan det ju va skönt att ha nåt varmt o ta på..

Nu e killarna här o grejjar med parabol o snart har vi en massa kanaler.. Wiii ska bli sååå skönt, Noel kommer glo på Chuggington varenda dag :-)

hmmm... undrar hur lång tid det kan ta....

Ha en fin dag alla.. :-)
  Karolina  

Hi hi.

Nu har du verkligen kommit igång med bloggen igen. Hinner knappt med att läsa. Jätte kul.



Har ni också lyckats få ett morgon barn nu. Axels klocka är instlld på 5 varje dag. Varierar högst med 10 minuter. Har varit smått krassliga här ivecka och Axel har varit väldigt gnällig men idag verkar han äntligen ha blivit sitt glada jag igen.

Till jespers stora glädje har han nu börjat säga pappa. Jesper har ju varit "mamma" med väldigt längen. Men det första pappa kom ändå två dagare efter att han sa "häst" första gången. Men han kommer nog bli en riktig djurmänniska. Inte det minsta rädd för katter, hundar eller hästar. Går rakt på och klappar dom gärna i ansiktet inte alls som de fälsta barn, på rumpan. Verkligen inte det minsta rädd.

Maja förstår ju mer av det här att Jesper inte är hemma nu men uppskattar verkligen när hon får täffa honom en stund. Vi var inne på dialysen och kollade igår. Det tyckte hon var jätte spännande, konstaterade lungt att hon kunde se hans blod. Ingen konsigt alls i hennes värld.



Massor av kramar till er alla

Datum: 2010-05-07 / Tid: 08:57:55
URL/Blogg:
  Johanna  

Heej Karolina!

Ja det varierar med Tim, men han vaknar ofta tidigt nu för tiden, det e inte kul, man tycker ju allafall dom kan sova till 7.

Ha ha kul när det kommer mer ord, Tim säger pappa men inte mamma :-( Jag försöker varje dag men de e bara pappa som gäller..

Det e ju jättebra om han gillar djur, speciellt när man bor så nära djur som ni gör, han kanske blir en riktig häst-kille..

E Jesper inte hemma alls nu då? För att han inte ska bli smittad då av er? Ja nu e det snart dax för operationen igen, hoppas allt kan gå vägen nu, här e Tim sjuk så jag hoppas inte att han smittar Gabriel nu, får hålla tummar o tår att han klarar sig..

Melwin frågar ofta om det e sommar snart så vi kan åka till Gotland.. Ska bli himla kul, jag funderar på att ta en intensivkurs där, så kan vi ha semester o jag kan köra samtidigt, vore perfekt juh.. Jag ska kolla upp det iallafall..



Ha de så bra nu.. KRAMA barnen massor... Kram

Datum: 2010-05-07 / Tid: 09:17:23
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?