En heldag kan man säga..

Igår åkte vi hemifrån 10.oo in till staden fick tid hos frissan kl 11.15 o medan vi väntade gick vi o kollade Kappahl, Lindex och H&M, kollade in deras vinterkläder och jag fastnade mest för Lindex, deras vinterjackor från FIX var supersköna, med en fleecejacka inuti som man kunde ta ur om det blir mildare ute, byxorna var bra åxå, med snölås nere, det e viktigt tycker ja.. För byxa + jacka kostade det 900 kr. Funderar på det ett tag till, Det e till Noel iallafall, Tror jag vill ha jacka o byxa på honom..

Kollade även in på Mello, dom hade knappt något kvar, men hon kunde beställa om man vill, men Molo-overålen tyckte jag inte känndes alls så bra så att den var värd 1300 kr, det är nog mkt mäsrket man betalar för där. Då var Lindex FIX mkt bättre..

MEN Tim ska få en Molo- Fleecedress i storlek 92, som han kan ha när han åker vagn, så han kan mysa ner sig i åkpåsen och slippa tjock overål + skor.
Men den beställer jag på nätet tror jag, tycker inte dom på Mello e så värst trevliga faktiskt.

Jag klippte mig på Viktorias (tror ja det hette) Kan verkligen rekommendera det, var längesen jag var 100 % nöjd med en klippning men hon som jag hade var super. Nu e mitt hår kort igen och väldigt uppklippt och flikigt framtill, skönt o inte ha samma längd i hela håret det blir så livlöst då..

Ska se om jag får till en bild sen.. :-) E inte så bra på det med bilder på mig själv..

Vi fikade på Herbert´s, Stekt fläsk m löksås.. Mkt gott var det :-)
Och sen kom jag på idén att åka till Gekås o kolla in deras vinterkläder-sortiment.. Så det gjorde vi..

Köpte massa hårprodukter från Bobby´s och peeling till kroppen, lite smink blev det åxå..
Sen hittade jag vantar och polokrage till barnen, det blev även ett fleecefodrat regnset till Tim och några pussel till Noel, Melwin fick 4 st Pettson o Findus- filmer. Strumpor blev det mängder av till Noel o Tim, och Noel fick även snygga boxershorts..
Sen blev det en massa annat smått åxå. Gabriel mötte oss där vid 17-tiden.. O även han fick shoppat lite, några goa tröjor och strumpor o lite annat..
Ett rätt ok, Gekåsbesök faktiskt, nästan folktomt och barnen var lugna och snälla hela tiden.. :-)

Kvällen slutade på soffan under en stor go filt... :-)










Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?