Härliga lördag...

Ska börja dagen med lite småfix, sen kommer mamma hit och vi ska sällskapa idag..
Mannen ska iväg med Andreas o ha en heldag, först fiske sen utgång.. Det var väldigt väldigt längesen Gabriel var ute, så tom. jag tycker det var på tiden..

Vi andra ska laga lite god mat o hyra film, har lite mer i trädgården att göra + att jag ska slipa skåpet som jag köpt.. Det går nog ganska fort, det var inte så mkt att slipa..
Gabriel kan inte riktigt se hur jag ska klara det, men jag ska allt visa att jag kan..

Ska fota skåpet sen o visa... :-) Jag som ser det framför mig så som det ska bli, älskar skåpet...

Vet inte alls vad som mer händer idag...


Igår vaknade jag 15.15, av att han från Second Hand ringde, han undrade om jag skulle hämta skåpet och vi trodde ju att vi hade till kl 18 på oss, men dom stängde redan 16.30, så det var bara till att skynda sig iordning, hämta barnen på dagis och sen plocka upp skåpet..
Efter det körde vi hem med skåpet och bar in det o sen satte vi oss i bilen igen o körde ut mot Ästad.. Gabriel ville kolla vart man köper fiskekort och om man kunde hyra båt, det är i Byasjön som dom ska fiska i..  Sen åkte vi inom Ästad (Vilka minnen, alldeles för längesen vi var där, nämligen då vi gifte oss)
Vi hämtade lite broschyrer och kollade lite...
Nästa år tänkte vi åka på Spá där ute... :-)

Sen åkte vi hem, fixade taccos, mormorn kom o barnen blev så lyckliga, precis som det gått veckor sen vi såg henne. ha ah.. Vi käkade gott, kollade Idol o sen satte vi på en film som bara hoppade så vi kollade på tv4-filmen Pirates of the Caribbean, tycker den första e riktigt kul o se på...

Nu får vi ta o köra igång dagen här hemma... Ha en toppen-lördag...





Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?