Lilla Noel

Man märker hur han blir bättre och bättre nu, vattenkopporna har gjort honom riktigt slö, han har legat mest hela dagarna och vart väldigt trött, han har inte haft någon som helst matlust och det enda som vart ok är välling och glass, jag tror nog att han haft lite koppor i munnen och det känns, det vet jag av egen erfarenhet då jag hade koppor på tandköttet, tungan, läpparna ja överallt... Själv var jag 18 år när jag hade det och åt bara flytande, så vi har inte brytt oss om att försöka få Noel att äta, han har fått äta det han själv vill..

NU är äntligen alla koppor torra, han fick sina första i söndags och det tog alltså 6 dygn, vissa e redan helt borta, så nu vet vi att det inte e livsfarligt att ta med han in i en affär om man måste handla, sköönt..
Stackaren har inte fått göra någonting på en vecka, han har vart hemma eller suttit i bilen med någon av oss så har den ena fått springa in på ärenden..
Nu återstår det o se om Melwin får prickar idag eller imorrn, han borde få det tycker jag..

Sjuklingen, med sin favorit-isglass.. Se så matt o svullen han é.. Inte så som man brukar se honom, clownen i familjen..





Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?