Nyvaken...

Sovit klart... Gud så skönt det var, nu e jag redo för min sissta natt.. :-) Sen e jag ledig över helgen och jobbar 2 nätter till nästa vecka..

Noel e hemma o är mkt mkt bättre idag.. Han e pigg o glad och det känns skönt, kopporna börjar torka och på måndag tror jag att han kan gå till dagis, om han vill.. Men det tror jag han e inte så glad i att vara hemma när Melwin o Tim e på dagis..

Här har det börjat hända grejer, nu sätts det gips och snart e loftet ett minne blott + att vi kanske får det varmare i vinter.. Så jag antar att man kommer stå en del med målarpenslen i helgen, men det e bara skoj, speciellt när det blir till en själv :-)

Igår körde jag o mamma in på loppis.. Hittade ett skåp, som e mitt helgprojekt, det var ett gammalt Furuskåp, ganska fint, inte några repor eller så men jag ska förvandla det, det ska bli vitt och få nya knoppar på de 2 lådorna, sen e tanken att jag ska förvara porslin där i.. Tror det kommer bli kanon, jag e mkt nöjd med mitt köp, 250 spänn..
Vet precis vart det ska stå, så till vårt nya kök kommer det bli såå fint.. Vill ha lite lantlig stil med mkt vitt..
Det finns mängder med saker att köpa som e nya men ser lite halvslitna ut på Tullhuset i staden..


Jag hittade även ett gammalt, gammalt våffeljärn i toppskick, min gammelmormor hade ett sånt och det blir perfekta våfflor.. Det är helt i gjutjärn och står på en ljusgrön platta.. Självklart är det elektiskt, så gammalt e det inte, jag ska ta en bild o visa, jag är jättenöjd med det och att mamma hittade det åt mig..


Ne nu ska jag försöka göra något av de stackars timmarna jag har kvar innan jag börjar jobba igen ...




Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?