OFF....

Känner mig lite sliten idag, tror jag har sovit för mkt efter nattpassen.. Men de e bara att ta tag i sig själv o finna orken.. Ska hinna dammsuga med innan mamma kommer kl 12.. Sen åker vi in o handlar lördagsgodis och fixar lite mat till kvällen, kanske kommer Andréa o barnen senare åxå.. Då ska vi bjussa på våfflor till fika.. :-)
Det blev inget fiske med Andreas för Gabriels del idag, men som tur var ville Michelle hänga på och Gabriel blev glad igen.. Eftersom vi åkte iväg till sjön igår o planerade fisket idag så vore det tråkigt om det inte blev av, men nu e han iväg, på gott humör.. :-)

Jag sitter här o funderar på om jag ska beställa overålen innan erbjudandet om vantarna på köpet försvinner, det var sissta dagen idag, och det e ju ändå 200 spänn man sparar på att få dom gratis.. :-)

Usch vad tråkigt det e o städa, varenda dag går man hemma o fixar med det ena eller andra, o denna veckan får jag helt enkelt försöka blunda för det, det kommer vara rörigt nu när vi renoverar, tänk då när det e dax för köket med, ohhh såå stökigt.. Men när dom målar väggarna får vi bo hos mamma, det e liksom ett rum man inte kan undvika o va i, sofforna måste täckas över och plast kommer sitta för överallt så det e nog bäst att fly.. O jag kommer vara överlycklig sen när det e klart...

Vi ska ta hit hyresvärden så snart som möjligt igen och planera köket, o så ska han godkänna innan de kör igång, säkert nästa månad.. :-)

Vårt hem kommer bli kanonfint, sen vill jag nog inte tänka på o flytta... Mitt nästa mål e en häst... Jag vill ha en häst, men funderar på att ta en på foder först för att se hur det går, ska även försöka få en medryttare som hjälper mig hälften av tiden, det blir både billigare och mer frihet med häst då.. :-)

Ne jag får skynda mig, klockan går för fort, som vanligt i detta hemmet.. :-O






Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?