Tisdag och starten på jobbet..

Japp nu e det dax 3 nätter på rad, det var väldigt längesen.. Börjar ikväll med min 1:a.. Det e ganska så intensivt nu efter långledigheten, men det ska bli skönt o börja jobba igen..

Just nu ligger Noel ännu o sover i våran säng, han har haft feber inatt så Gabriel gav han alvedon o så fick han komma till oss. Tim e förkyld.. Han e snorig och hostan börjar komma igen, tror säkert att han har öroninflammation igen, men jag vet inte, vi ska på kontroll på BVC och då får jag be dom kika i öronen med, för alltid har det vart öronen i samband med förkyldning..
Även han har sovit hos oss halva natten, så jag känner igen det nu, han vaknar på natten och är ledsen och då tar vi upp han till oss, efter en flaska välling o ny blöja somnar han om..

Det känns inte direkt som man har sovit så gott inatt, jag e tröttare än vanligt så jag får nog vila lite innan jobbet idag åxå..

Gabriel har mammas bil nu för våran e inlämnad på storstädning, ska bli fint med en ren bil och nu tror jag att jag ska se om jag kan hitta nåt överdrag till sätet.. Inget sånt där fult som man hade på 80-talet, det får ju vara nåt snyggt, jag e inte direkt uppdaterad heller när det gäller sånt så man får väl kolla runt..
Så vi får hämta mamma senare, hon ska få komma hit o hjälpa mig i skogen.. Vill gärna ha en annan med just när man ska elda lite o så..

Så får vi se hur det ligger till med fantasin idag när vi ska bygga lite på hinderbanan.. Men det ska nog bli bra till slut..

Just det, en HP Photosmart Plus är nu i våran ägo.... ÄNTLIGEN kan jag skriva ut superfina bilder på barnen, först ska jag hitta ramar och sen ska jag försöka få till min kusin-vägg.. Kommer bli kul o ha alla barnens kusiner på foton i hallen..

Dags att sätta fart här.. Usch vi slappade för mkt igårkväll så nu e det grejer överallt igen känns det som..


Ha en fin tisdag... :-)










Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?