Äntligen fredag....

O vi har tagit ledigt idag från allt här hemma, denna dagen är barnens dag och kommer alltid vara barnens dag då ska vi inte vara tråkiga o packa o städa...

Idag har det vart frukost på dagis, väldigt mysigt det är barnen från högstadiet som har fixat detta, dom har handlat, bakat och gjort iordning frukosten helt själva imorse..
Det var många föräldrar som tog sig tid o satt där o åt med sina barn.. Om man hade brottom kunde man köpa take away, väldigt smart..
Vi har mumsat i oss, frallor, muffins, fruktsallad, våfflor, juice och kaffe.. :-) Detta kostade endast 35 kr :-)
Och dom funderar även på att ha detta 1 gång per månad och det vore ju toppen, det är samtidigt kul o träffa dom andra föräldrarna och småprata lite..

Nu e jag hemma igen, sitter här helt själv framför datan och tar det lugnt. Ska snart packa badväskan och grejja lite innan mamma hämtar mig..
Vi tänkte ta en lunch i lugn o ro innan barnen ska hämtas..
Egentligen hade vi tänkt att åka till LEKSTUGAN som har premiäröppning idag, men vi anar att det kommer vara tokmycket folk och väntar nog ett par veckor, barnen vet inget om det heller så det är ingen direkt panik. MEN det är jättekul att det har öppnat ett sådant lekland här i staden, kommer nog bli många besök där framöver, synd bara att det e lite smådyrt, eller det e inte dyrt på så vis men man kan ju inte åka dit o betala 300 kr flera gånger i månaden..
Önskar dom kunde ha ett sässongskort, typ som Fun City, men dom skulle bara ha 10 kort och dom kostar 850 spänn..
Kanske en bra sak för barnen att önska sig i julklapp och födelsedagspresent sen..

ja ja.. nu ska jag sätta på HÖG musik.. (det e det bästa med att vara själv hemma) och sedan bär det av, barnen ska hämtas 12.3o o sen e det simhallen o efter det fredagsmys med taccos o popcorn :-)

(önskar bara att min jäkla hosta kunde försvinna, men min hostmedicin e GRYM, den absolut bästa..)
Tänkte att jag skulle sluta o ta den på morgonen, men känner nu att det inte går, jag hostar heela tiden o de e jobbigt...



Ha en fin fin fredag alla... :-)







Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?