en kul eftermiddag...

När jag hade hämtat Melwin på dagis, åkte vi bussen hem nästan direkt, var inne en snabbis på kvantum bara..
Kaos på bussen, men de gick bra trots att det var 4 shoppingvagnar, 2 barnvagnar och en stackars kille i rullstol, som liksom blev inklämd mellan allt..
Gick förbi glasscafe´t på vägen hem.. de e ju lätt att liksom slinka in där..
Sen när vi kom hem fick vi besök, Noels fadder Annika o hennes vän Tina kom o fikade.. Tina ska även vara barnens barnvakt på bröllopet, eller efter vigseln, då tar hon över barnen, hon verkar helt perfekt o e jättebra me barnen, de känns tryggt..
Sen var vi ute en stund, hoppade studsmatta, så nu har lilla Annika fått tränat för hela veckan, ha ha...
När dom åkte hem gick vi in för att laga middag.. Medan ja stod i grytorna somnade båda barnen, ok tänkte jag de är väl som vanligt helt slut... Så nu har vi ganska så nyss ätit, de blev fisk idag, gott var det och det gick hem hos båda barnen... Fick även fram vår mixer som stått inne i ett skåp helt bortglömd, men nu ska den användas har jag bestämt, de e ju gott me rivna grönsaker, milkshakes o smoothies...

Noel har blivit sämre i munnen, ja kan inte fatta det... trist men de blir nog en koll hoss doktorn imorrn..  Känns tryggare o veta exakt vad det e och hur man kan bota detta hemska...

Melwin sprang rakt in i dörrkarmen när han busade me Tina innan, så nu har han en jättebula i pannan, en knallblå hemsk sak.. Men han var inte särskillt ledsen för det, min tåliga unge, ibland önskar man att han var liite mer försiktig, men de e han aldrig för de verkar liksom inte göra ont på honom..

Nu ska det diskas efter middagen, melwin ska in i duschen, o sen e de nattning o sen ÄNTLIGEN fotboll igen.. Ska nog torka golven me.. ja ja man har alltid att göra som småbarnsförälder..





Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?