Go dag...

Har vi haft idag, vi har suttit o byggt lego hela förmiddagen jag o Melwin.. Tills klockan var 14 höll vi på o nu e snart allt som vart demolerat lagat igen... De e tidskrävande när man ska leta bitar bland miljoner andra..
Efter det åt vi lite lunch o sen gick vi ut o började med förrådet... Ohhh va bråte.. de var bara att ta tag i saken o snart stod vi där med påsar o kartonger o skräp o nästan ångrade oss men vi lastade ett släp o körde till förrådet hemma hos Johan.. Skönt att bli av med det, nu e det massa kvar som ska slängas, sorteras o vissa saker ska packas ner i kartonger istället..

Efter det ställde vi av släpet hemma, (först var vi o tjuvkika på huset vi ska bo i) sen åkte vi en runda, tänkte handla lite på Buas ICA men när vi kom fram så var det stängt redan... ohhh vart ska vi handla nu då?? Då kom Gabriel med toppen iden- pizza.. Så vi gick in i pizzerian o beställde sen åkte vi hem o åt pizza, riktigt goda pizzor var det..

Nu sover barnen o jag har precis skickat mer bilder på vår spjälis o skötbord som e till salu till en intresserad..
O så har jag kollat nätet lite o nu ska jag sätta mig med mitt älskade kaffe i soffan o glo lite Tv, det blir inte länge, vill i säng o där blir det säkert ett par avsnitt av Survivor på Tv4-webbTV

Ja ne... tröttheten börjar slå till....

Ha en bra kväll alla...




Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?