Tråkbloggare..

Ja vet inte vad som ska hända med bloggen, känner att jag inte e så aktiv längre, men å andra sidan kommer den ju vara ett bra minne oavsett om man skriver varje dag eller en gång i veckan.
Det är tråkigt o skriva och aldrig få några kommentarer. (visst min blogg e låst, men har ändå ganska många läsare som är släkt o vänner)
Men jag får väl skriva lite då o då och sen  om jag har mer lust att blogga så finns den ju kvar. Jag ska ju börja jobba lite snart och då vet jag att jag kommer blogga mer.

Ja låter det bli som det blir, antingen eller. Jag kanske kommer tycka det e kul sen igen.


Vad har hänt sen sisst då... MASSOR..

ANKI har kommit hem från sin USA-resa, så kul att se henne igen.. 

Så på torsdagen åkte jag med henne och Johan till Gekås, hittade ett par goa vinterstövlar och annat tjafs, inget kul egentligen. Men dom hade fina advents-stjärnor till fönstren så 2 st på fot fick följa med hem. Det blev riktigt fint.

Efter det körde dom hem oss igen o stannade o tjatade en liten stund. Gabriel o Melwin var hemma och vi hade en lugn skön kväll..
Noel var på superhumör hela den dagen och det var så himla skönt, såna dagar gillar vi.. :-)

På fredagen var vi hemma på dagen, skönt de med. Fixade här hemma satte upp gardiner i sovrummet som nu ska få gå i lila, efter många olika färgförslag, nu saknas det bara ett lila överkast och ett par lila krukor i fönstren. Kommer bli kanon tror jag..
Gabriel jobbade heldag + lite till o när han kom hem så var vi klara för att åka med till stan, vi handlade lite mat och fixade lite ärenden snabbt. Köpte med oss massa grillat från Kvantum o njöt sen av en härlig fredagskväll med god mat o film.

På lördagen var vi hemma hela dagen o tog det lugnt, vi laddade inför kvällens julbord. Gabriel jobbade så jag o barnen var själva hemma.
Dagen gick fort o när klockan närmade sig att åka var jag ändå stressad.
Anki o Johan kom o skulle passa barnen, barnen var glada över detta och det känns så himla tryggt att åka iväg då, det var första gången vi lämnade bort Tim, så jag smög ut utan att pussa hej då för det skulle troligen vara jobigare.
Melwin o Noel vinkade glatt o slängpussar fick vi :-)

Andrea o Jonas hämtade oss här kl 18.15. Vi körde mot Träslövsläge och där mötte vi upp Johan, Helena, Ela, Mikael o Fredrik åxå. Vi fick glögg först och sen fick vi vårt bord, det var jättefint där ute, på 57C Nord. Så fort vi beställt dricka gick vi och tog vår föörsta tallrik.. Såååå gott. Det fanns ALLT, mängder med mat alltså. O jag åt och åt och åt, 4 tallrikar totalt blev det på bara maten.
Det blev en Öl till maten och sen en Kaffedrink.. Vi hade riktigt trevligt. Sen var det bästa kvar, dessert-bordet... Massa godis, knäck, chokladkola, risalamalta, nötter, frukt, ischoklad ohh det var såå gott... Kl 23 bestämde vi oss för att åka, vi åkte vidare hem till Johan o Helenas hus allihop och vi gick omkring som små barn som kommit till värta paradiset, det var så himla fint allting, stora ytor o nytt. Efter att ha kikat på hela huset satte vi oss i soffan o pratade massor, njöt av lugnet..

Vet inte vad klockan var när vi åkte hem igen men den var nog 01. Gabriel var jättetrött efter att åkt o jobbat 05.3o på morgonen. Vi kom hem till ett lugnt hus, alla barnen sov som stockar o Tim låg o snarkade på soffan, det hade gått bra allting och det känndes så himla bra.

Vi pratade med Anki o Johan en stund innan dom åkte hem igen. Melwin hade visst försökt med vissa knep, vissa som dom gick på och andra inte.. ha ha Han e en stor luring.
Men snälla hade dom varit.  O de e ju bra.. :-)

Vi satt uppe en stund, propp-mätta, sen la vi oss o somnade gott..

Jag har lite bilder från julbordet åxå, vissa bra andra mindre bra. Men jag lägger upp dom som e ok, på nåt konstigt sätt blev många bilder jättesuddiga..

Glöggdax..

















  Johan  

Nä fy johanna ta bort den bilden när jag set ut som en sketen raggare med bruna snuständer och kritvit hud !!! INTE NICE ska jag komma ihåg

Datum: 2009-12-08 / Tid: 22:31:35
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?