Vilken seg dag...

Ohhh idag var jag sååå trött när mamma väckte mig 13.30, låg kvar på soffan tills 14.30.. Ville inte upp skulle kunna sova hela dagen.. Dessutom hade jag en hemsk huvudvärk.. Inget kul..
Men jag hade en hemsk dröm när jag låg o sov.. Vaknade i värsta paniken kl 12 först.. då drömde jag att jag var o jobbade natt o hade somnat på soffan o att larmet stod o bankade på dörren... Usch det var så verkligt så jag flög upp ur soffan satte upp håret i en tofs o sen insåg jag att jag var hos mamma... Ohhhhh vilken lättnad, sjönk ner i soffan igen o somnade om på stört..

Efter att jag vaknat åt jag några knäckemackor o sen tog jag en dusch.. Sen åkte vi på några ärenden, köpte en cola o drack den o tog en huvudvärkstablett, det hjälpte allafall lite..
Vi stannade på Netto o handlade lite o åkte sen tillbaka till mamma.. Så kom Gabriel o Melwin, Vi gjorde ordning Melwin inför festen på förskolan o vi hann med o umgås en timme åxå..
Sen åkte dom, jag mamma o Noel lagade mat o åt, Noel var övertrött o grinig vid matbordet så jag la han på soffan o satte mig o åt klart i lugn o ro.. Det blev alldeles tyst o Noel somnade gott på soffan..
Kl 19.40 kom Gabriel o Melwin tillbaka o hämtade Noel.. Ja drack en kopp kaffe innan det var dags att cykla till jobbet.. Idag ösregnade det.. Som tur var hade jag med mig mysbyxor så jag slapp sitta här blöt.

Dagen har vart kort för att ja sov så länge, men jag behövde det nog..

Imorrn ska jag vakna redan kl 13- mamma ska då hämta Melwin på dagis så att jag hinner träffa honom en stund innan dom åker kl 14 till Strömstad, dom ska åka en dag innan oss, o det e Melwin jätteglad över, att han får leka med Oliver en dag extra..
Jag ska fixa hans rum imorgon så att det e klart när vi kommer hem från semestern, det ska bli en överraskning..
Så innan jag åker hem imorrn ska en hylla en tavellist och en gardin fixas..
Rusta har fina vita o billiga tavellister.. 

Sen ska jag packa o sen e de semester... Så skönt de ska bli.. Ska bli kul o se hur lång tid det tar med husvagn till Strömstad.. Säkert 3-4 timmar med tanke på att man måste köra i 80km/h
Det ska nog gå bra... O Helenas snälla föräldrar som lånar ut husvagnen till oss, ska vi köpa nåt fint till..

Nu ska jag skriva packnings-lista o sen ska ja kolla webb-tv lite.. Har en Pringles o 2 tomater med mig att knapra på inatt..  Nu e jag allafall pigg, efter att sovit dagen lång..

Ha en bra kväll...





Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?