En bra dag...

Mår redan så mkt bättre, så himla skönt o slippa den galna huvudvärken alltså..

Jag har glömt  låsa bloggen sen den nya designen men nu e det fixat igen... Ni som har mitt lösen får inte ge ut det utan mitt godkännande..

Har vissa personer som inte längre har med mitt liv o göra och ska inte kunna ha det heller genom att läsa här.. vill själv kunna bestämma vem som läser här..
Inte för att den e hemlig eller så.. Sådeså...

(om någon har lämnat ut lösenordet till någon så snälla säg till så ändrar jag)

Idag har vi en lugn dag än så länge jag o Noel o Tim, Melwin e på dagis och tycker säkert det e jättekul eftersom han har vart hemma länge nu, man har verkligen sett hur rastlös han vart här hemma nu dom senaste dagarna.. Men de e ju inte så konstigt vi har inte gjort någonting kul alls bara vart hemma o vart sjuka varannan dag typ.. jobbigt men så e de väl alltid på hösten..

Jag har tvätt som ska hängas o tvätt som ska vikas, men allt det tänkte jag ta sen när noel ska vila, då ska jag även försöka få Tim att sova samtidigt... Man märker på Tim att det e svårt att komma till ro här när barnen busar, det e högljutt och bilar som brummar o bilar som pratar högt och sen kastas en o annan leksak hårt i golvet åxå.. Då vaknar Tim.. Inte kul men jag kan inte heller begära tystnad med 2 större pojkar i huset, det e liksom omöjligt..

Igår duschade jag med Tim för första gången, tycker de e lite läskigt för dom blir så hala, men nu när han e lite större kan man hålla ett bra tag om honom... Först tyckte han det var skitläskigt o blev ledsen men sen gick det bättre o bättre o till slut njöt han o skrek när vi skulle gå ur istället, sen efter dusch slocknade han i sin badrock o blöja... Det tar på krafterna att bli ren... :-)

Gabriel lagade en jättegod torsk-gryta igår... mummms åt massor... Sen var det mitt första mål den dagen åxå, inte orkat äta innan.. men den får han gärna göra fler gånger alltså.. Med vitt vin i o allt..
Kvällen var lugn den åxå, kollade Tv o slappade... Skönt med en helt lugn kväll, jag slumrade till o bara slappnade av..

Ska lägga in lite fler bilder men det krånglar såå... Jobbigt men jag gör ett nytt försök om en liten stund..

Ha en fin dag alla... :-)





Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?